Це ви прочитаєте тільки в газеті «Ясно» від 18 жовтня 2019

16-річна студентка народила в гуртожитку сина і зарізала його кухонним ножем

Тіло помістила в коробку для взуття і заховала під ліжком

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Страшна подія трапилася торік у Черкасах, однак вирок у цій жахливій справі суд виніс лише нещодавно.

Посварилися через релігію. Чоловік різав, протикав шомором, товк склянкою по голові знайомого

А далі ще й скинув його з підвищення та втік

У листопаді минулого року на околиці міста Шепетівка, що на Хмельниччині, поліціанти виявили  закривавленого непритомного місцевого мешканця. Він дихав… але чи виживе, чи ні ніхто не знав.

Молодик зґвалтував безпорадну жінку-інваліда і отримав за це рік умовного покарання

Серед білого дня на звалищі він за 3 хвилин  задовольнив усі свої еротичні фантазії

Подія трапилася торік у Одеській області, а днями суд виніс вирок у справі.

Було близько 11 години дня. Чоловік зустрів свою односельцю поблизу магазину. Вона була інвалідом з дитинства і важко пересувалася. Молодику захотілося сексу і він подумав, що чому б не вступити у інтимний зв’язок з давньою знайомою…

Київську садибу Мурашка охороняє безвухий кіт  

А ще в цьому будинку-привиді живуть люди, від яких відвернулася доля

У  центрі Києва на вулиці Мала Житомирська буквально за 200 метрів від Майдану Незалежності уже два десятиліття руйнується унікальний історичний будинок. На бетонних залишках балкону сидить біла безвуха кішка і уважно спостерігає за перехожими. Вона – справжній охоронець старовини. Живе пухнаста в цих безмовних руїнах не перший день. Там вона полює на мишей та змій, які, кажуть люди, тут останнім часом завелися.

Києву не 1135 років! Це може переписати історію: виявили поселення, якому три тисячі років

У Києві знайшли залишки стародавнього поселення

Археологи в Києві виявили залишки поселення, яке набагато старше столиці.

Жінка подала на розлучення через те, що її чоловік був занадто романтичним

Неназвана жінка постала перед судом в Об’єднаних Арабських Еміратах із вимогою розірвати її шлюб після одного року спільного життя.

Жінка заявляє, що її великі груди не принесли їй нічого крім страждання

20-річна Даніела Маркерсон з Каерфіллі (Південний Уельс) намагається зібрати гроші, щоб зменшити свої непропорційно великі груди через постійні болі в спині, шиї та навіть колінах.

Італійці готові заплатити 25 000 євро кожному, хто приїде до них жити

Чиновники центрального округу Молізе (Італія) знайшли винахідливий спосіб боротьби зі скороченням населення.

Київ стали удвічі частіше знімати в кліпах

За два роки попит на зйомки відео на локаціях Києва зріс удвічі і дедалі зростає.

Про це заявила заступник голови КМДА Марина Хонда, повідомляє Офіційний портал Києва.

Нарощування вій може викликати важку хворобу очей

Експерти попереджають, що нарощування вій викликає серйозні інфекції. Однією найбільш частою проблемою є блефарит, хронічне запальне захворювання повік, що виникає через надмірне збільшення бактерій на віях, пише Укрінформ.

Медики назвали шкідливий для здоров’я режим пральної машини

Німецькі і британські вчені з’ясували, що використання економного режиму в пральних машинах може загрожувати здоров’ю людини, оскільки не знищує небезпечні бактерії, стійкі до дії антибіотиків. Дослідження опубліковане в журналі Applied and Environmental Microbiology, передає Кореспондент.

Як заготувати овочі і фрукти на зиму з користю для здоров’я

МОЗ України не радить варити варення, а закликає підійти до заготівель на зиму творчо, технічно і з користю для здоров’я. Адже вітаміни, нутрієнти і клітковина нам потрібні цілий рік, а додані цукри, тривале стояння біля плити і опіки — ні.

Ці п’ять рослин можуть врятувати вас від стресу

Фахівці з Італії назвали ТОП-5 кімнатних рослин, які найкраще допомагають знижувати стрес. За словами експертів, ефект від використання названих ними рослин, проявляється не тільки вдома, але і в офісі, пише Укрінформ.

«Я налаштований оптимістично»: Бред Пітт зізнався, що хоче повернути Анджеліну Джолі

Відмінні новини для всіх шанувальників пари Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, які після багаторічного процесу розлучення зірок вже втратили надію на їх возз’єднання. Так, в своєму недавньому інтерв’ю виданню GQ,  головний секс-символ Голлівуду прокоментував можливе примирення з екс-дружиною, пише Cosmopolitan.

Не встигла заміж вийти: Ксенія Собчак розповіла, що у чоловіка є серйозний конкурент

Відома російська телеведуча і світська левиця Ксенія Собчак поділилася з передплатниками свого мікроблогу зворушливим сімейним кадром. Знаменитість опублікувала фото, на якому зображений її дворічний син Платон з осіннім букетом з кленового листя.

У Великобританії виготовлять бюсти Фредді Мерк’юрі вартістю майже £1 млн

Британська компанія Mackenzie & Son підписала контракт на £1 млн з американською компанією Bravado на виготовлення і продаж бюстів лідера гурту Queen Фредді Мерк’юрі. Про це пише інформаційний сайт державного сектора Сполученого Королівства.

Мадонна пропонувала гроші за свою вагітність

Легендарна зірка поп-музики Мадонна пропонувала п’ятиразовому чемпіону НБА Деннісу Родману 20 мільйонів доларів за вагітність.

Про це 58-річний Родман розповів виданню Metro.

Сергій Притула прокоментував чутки про роман з Лесею Нікітюк

У мережі поширилися чутки, що Сергій Притула та Леся Никитюк живуть разом. Це є правдою лише частково. Справа в тому, що зірки – не тільки колеги, але і сусіди, пише ВОНА.

Знайдено невідомий досі загублений континент

Величезний континент існував сотні мільйонів років тому і був зруйнований рухом тектонічних плит, утворивши Грецію і Туреччину.

Гігантська древня жаба поїдала динозаврів

Вчені прийшли до такого висновку, оцінивши силу укусу амфібії.

Фахівці зі США та Великобританії встановили, що гігантська жаба Beelzebufo ampinga, що вимерла, могла полювати на невеликих динозаврів. Такі висновки вони зробили, оцінивши силу укусу амфібії, передає Phys.org.

Німці планують запустити повітряні таксі

У німецькому Штутгарті пройшов успішний демонстраційний політ летючого двомісного таксі — волокоптера.

Стало відомо, чому люди перестали літати на Місяць

Доцільніше і дешевше відправляти на супутник роботів.

Як банально б це не звучало, але головна причина припинення польотів на місяць, саме гроші. За всі місії Аполлона було проведено безліч дослідів, досліджень, так само з Місяця на Землю було доставлено сотні кілограм ґрунту. Цього грунту, цілком вистачало для аналізу і різних досліджень, і навіть якщо б він ще знадобився, то доцільніше і дешевше відправляти для цих цілей на Місяць роботів

Вчені довели, що не лише можна зупинити старіння, але й повернути молодість

Нове дослідження учених з Каліфорнії показало, що вони могли б не тільки сповільнити процес старіння, а й повернути його назад.

Зубну емаль зможуть відновлювати

Китайські вчені створили натуральну зубну емаль. Особливість знахідки полягає в тому, що це зубна емаль, яка може відновлюватися самостійно. Про це повідомляє newformat.info.

Знайдено спосіб добувати енергію з холоду

Інженери зі Стенфорда створили простий та дешевий пристрій, що дозволяє генерувати електроенергію навіть вночі за рахунок охолодженого середовища.

Країна, де люди сплять та обід, кричать за столом і люблять ухилятися від податків

А ще тут тих, хто не торгується, називають простаками

Країна міфів і легенд, унікальної античної архітектури, фантастичної природи та відомої на весь світ гори Олімп. А що ще ви знаєте про Грецію? Чи відомо вам, що там заведено вітатися зі своїми знайомими, цілуючи їх в кожну щоку, що спізнитися в них на годину-півтори вважається абсолютно нормальним явищем, що обманювати свою країну для цих людей звично і що греків  можна вважати чемпіонами світу з ухилення від податків і це при тому, що ця держава має свій власний Ватикан – монастирську державу Афон.

Любов з першого слова. 7 основних правил листування у Інтернеті

Розповідає відомий експерт з психології стосунків  Ярослав  Самойлов

Ти зареєструвалася на сайті знайомств: вибрала найкрасивішу фотографію, старанно заповнила анкету і – о, диво! Тобі написав він. І тепер ти не випускаєш смартфон із рук і з нетерпінням чекаєш кожного повідомлення від нього. Ось тільки далі листування справа не йде. Зустрітися особисто чоловік не пропонує, а від твоїх натяків і пропозицій старанно морозиться.

Чому чоловіки щасливіші від жінок? Різниця в серці!

Італійські експерти назвали справжні відмінності між жіночими і чоловічими серцями. Фахівці заявили, що представниці прекрасної статі насправді не так щасливі, як прийнято вважати.

Чи знаєте ви, через що помирає любов

У стосунках не варто виправдовувати неадекватність, всі больові теми повинні вирішуватися, інакше через некоректну поведінку  помре навіть найсвітліше і сильне почуття любові.

Що найбільше лякає чоловіків у сексі

Навіть найкрутіші мачо мають свої власні страхи, коли виявляються в ліжку

Не секрет, що навіть серед впевнених в собі чоловіків багато таких, які бояться щось зіасувати під час сексу. А оскільки кращий спосіб подолати свої страхи – це познайомитися з ними ближче, ми розглянемо п’ять найвідоміших страхів, які супроводжують чоловіка і не дають йому повністю зануритися в насолоду.

Секс-тренер розповіла, як довести до ідеалу інтимне життя

За словами спеціалістки, людям, крім усього іншого, варто приймати свою сексуальність такою, яка вона є.

Жінка зняла секс з колишнім на камеру і випадково стала зіркою порносайту

Жінка з Великобританії,  яка просила не називати ім’я, тож ми назвемо її на Софі, поскаржилася на те, що її життя змінилося на гірше після того, як вона виявила відео з собою на Pornhub. Про це вона розповіла в ефірі програми Victoria Derbyshire на телеканалі «Бі-бі-сі».

10 помилок під час користування презервативами

Чому презерватив важливо вчасно знімати після сексу і для чого натискати на кінчик презервативу до сексу.

Від чого врятує вас секс

Секс, звичайно, не лікує захворювання в повному сенсі цього слова, але симптоматику полегшити допоможе, відзначають медики.

Названо точний час, коли жінки найкраще збуджуються

Хлопці, користуйтесь такою інфою на здоров’я!

Недарма західним науковцям платять високі зарплати та видають гранти з кругленькими сумами, вони ж ділом займаються!

Коли заговорить київська ворона, люди замовкнуть

Неподалік Верховної Ради живе розумна птаха

Допитлива та дуже винахідлива птаха прилаштувалася на вершині фонтану у Маріїнському парку. Вона сидить і насолоджується водяними процедурами. Крила то розпрямляє, то складає. При цьому явно видно, що їй приємно купатися, хоча спека давно минула і на вулиці давно не літо.

Як бабуся біля будинку з зіркою в Києві годує жирних котів

Хоча сама економить на їжі, тварин годує по-королівськи

Бабуся у чорних підкочених джинсах, чорних кедах без шнурків, світло-коричневому пальто з целофановим пакетом кудись поспішає. Вона зупиняється біля будинку на Хрещатику, 25.

Викинув її на вулицю, бо не приносила прибутку, не народжувала

Жінка її пошкодувала і забрала жити до себе

Для декого позбутися тварини – ніби викинути обгортку зі з’їденої цукерки. Шкода, що від людської безсердечності потерпають нещасні собаки. Опинитись на вулиці може не лише безпорідна домашня улюблениця. Часом виганяють із дому навіть породистих. Причиною може стати найменша провина тварини, зроблена нею через неправильне виховання самого власника. Утім легше не визнати власну провину, а перекласти її на бідну тварину та зайнятись її правильним доглядом і вихованням.

Як зробити сніданок смачним та корисним і не витратити для цього багато часу

Знайомі з дитинства бутерброди, сучасні круасани – далеко не найкращий варіант того, аби з них розпочинати день. Зараз все більше українців цікавляться питаннями власного здоров’я і переходять на правильні вітамінні сніданки.

Жінка вистрибнула з восьмого поверху. Те, що стало причиною загибелі, шокує

Останнім часом була досить дивною і замкнутою, в гості не ходила, до себе не запрошувала

Коли в Києві з восьмого поверху багатоповерхівки вистрибнула 52-річна жінка, особливої трагедії, крім рідних, із нього ніхто не робив. Справу поліція не порушувала, розслідуванням ніхто не займався. Самогубство так самогубство. Щороку в Україні від суїциду помирає 24 людей на кожні 100 тисяч, тож для правоохоронців такі випадки – річ звична. Тим більше, що Люба жила сама, з чоловіком розлучилася через три роки після одруження. Одна виховувала доньку, яка після заміжжя перебралася до чоловіка в інший район міста.

Чому хліб руйнує печінку, а варена картопля викликає нежить

Прихильник правильного харчування розповів про життя без ліків та загрози від продуктів

Чому після вживання багатьох варених, смажених, печених продуктів у шлунку виникає важкість? Чим небезпечний фастфуд? Чи правда, що білки, які містяться у м’ясі, є незамінними? Чим шкідливий звичайний магазинний хліб?

Про все це та інше газеті «Ясно»  розповів прихильник здорового харчування, сироїд, людина, яка не просто знається на правильній їжі, але й готує її і навчає правильному харчуванню інших Олег БЛАЖІВСЬКИЙ.

Про це та багато-багато іншого читайте у свіжому номері газети «Ясно».

Купуйте свіжий номер газети «Ясно» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 жовтня.

zakarpatpost.net