Справа про катування дитини в Ужгороді: Чи припікала прийомна мати підборіддя хлопчика ложкою

У справі з катуванням хлопчика в прийомній родині  в Ужгороді нарешті винесли вирок

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Про справу з катуванням Миколки, у якому звинуватили його прийомну матір Наталію Карай, знає вся Україна. Жінка всиновила п’ятьох дітей. У 2016 році в неї забрали хлопчика. А через рік вона сама ж повернула до інтернату одну з дівчат.

Читачам газети «Неділя Закарпатські новини» буде цікаво дізнатися, що казала на суді Наталія Карай, що говорив Миколка та чим закінчилася ця сумна історія.

Продовження.

З приводу виявленої у Миколки  рани на підборіді ужгородка запевнила, що вона одного разу варила гречку, а він підійшов до умивальника та почав їсти помиї і притулився до каструлі.

«Я щось йому сказала, але не пригадую що саме. У мене була гаряча ложка у руках. Я з нею знаходилася біля нього, відтягнута її та спитала, що він робить,  сказала, що попечеться,  що у мене гаряча ложка у руках. Хлопчик припікся до каструлі, дивився, що там є, бо був постійно був голодним. Чому Микола пояснив, що йому прикладалася розпечена ложка до підборіддя, мені невідомо, заявила жінка. – Вважаю, що він плутається у своїх поясненнях, не розрізнюючи речі, що відбувалися з ним у минулому, а саме, що мали місце у його попередній сім`ї, де його рідний батько хотів вбити матір вилкою, бо його батьки вживали алкогольні напої».

Повний  текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net