У 2218 році люди житимуть 200 років

Незважаючи на актуальність проблеми зміни клімату, експерти вважають, що людство знайде вихід зі становища. За їх словами, якщо люди спрямують ресурси на те, щоб уникнути екологічного колапсу, 2218 рік на Землі може бути більш здоровим і збалансованим місцем, де життя збережеться протягом сотень років.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Фахівець щодо даних і машинного навчання Стіліанос Кампакіс зазначає: маніпуляція генами і медицина призводять до збільшення тривалості життя та ліквідації багатьох захворювань, тому можна сподіватися і на 200-річний поріг тривалості життя, пише Укрінформ.

У той час як психіатрична медицина досягла величезних успіхів за останні кілька десятиліть, будуть розроблені нейронні імплантати, які зможуть виконувати всі види просунутих функцій. Здорові люди почнуть їх використовувати для поліпшення когнітивної функції за умови, що буде розшифровано мозок і нейронний код протягом 200 років. Гаджети стануть більш розумними з інтегруванням у тіла людей. При хорошому сценарії розвитку людство порозуміється з роботами, оскільки ШІ виявиться певним продовженням людини.

У процесі підвищення якості життя багатство вже не буде метою існування, можливість роботи також відійде на задній план. Суспільство відіграватиме активну роль у побудові культури і підтримці громад.

У теорії, мозок може бути відділений від тіла, тому тривалість життя біологічного тіла стане не такою й важливою. Не виключено, що через 200 років головний орган центральної системи виявиться оцифрованим.

Збудеться мрія людства – стрибок поза вимірами. Люди не тільки зможуть транспортувати інформацію і дані на значні відстані, використовуючи теорію квантової телепортації і заплутування, але й почнуть розвивати міжпланетні і міжзоряні колонії.

Завдяки серії репродуктивних проривів чоловіки зможуть завагітніти і народити дітей, а різниця між статями стане незначною.

zakarpatpost.net