В Ужгороді пропаганді смерті відповіли пропагандою життя. ФОТО

Карпатська Січ активно бореться із безчинством продавців наркотиків, які знахабніли до такої міри, що розмальовують місто посиланнями на свої акаунти у соцмережах, через які збувають закарпатцям убивче зілля.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

На жаль, такі написи часто можна побачили і біля шкіл. І робиться це навмисне, аби затягнути у зашморг наркоманії дітей!

Днями Карпастька Січ замалювала в Ужгороді багато написів.

Хлопці прозвітували про зроблене у соцмережі. Цитуємо повідомлення:

“Відповімо пропаганді смерті пропагандою життя! – йдеться у дописі. –

Горизонти нашого світу безкраї. Для їх осягнення потрібні тверезий погляд, сильна воля та міцне здоров’я. Це те, чого наркотики позбавляють. Поетапно, але невідворотньо, лишаючи по собі порожнечу.

Наша мета – не просто замалювати меседжі наркобариг, які заполонили вулиці міст, але й запропонувати лаконічну альтернативу:
ЖИВИ! ТВОРИ! ЗДОБУВАЙ!

Закликаємо всіх небайдужих долучитись. Кілька хвилин вашого часу та трішки фарби можуть змінити на краще чиєсь життя або врятувати дитину від першого кроку в напрямку наркотичної безодні.

Нагадуємо, що для зручності нами створено телеграм-бот https://t.me/ks_uzh_bot “Стоп наркомафія. Ужгород”, куди можна анонімно відправляти інформацію, де торгують, купують, розповсюджують смерть”.

Нагадаємо, що якщо ви побачили новий напис із пропагандою наркоманії, негайно повідомляйте у поліцію, або інформуйте Карпатську Січ.

Не даймо наркоторговцям убивати наших дітей!

 zakarpatpost.net