Гороскоп на тиждень. 21 – 27 жовтня 2019 року. Здоров’я, любов, гроші

З 21 по 27 жовтня – спадаючий місяць. Дозвольте собі розслабитися, особливо якщо до цього непогано попрацювали. Даний період не підходить для активної діяльності: відкладіть всі справи на потім. Відносини з колегами будуть напруженими, причому з вашої вини. Не бійтеся зайвий раз вибачитися, щоб потім не картати себе за помилки. Будьте прихильні до дітей, менше лайте їх. У вихідні, 26 і 27 жовтня, вирушайте на природу насолодитися осінніми днями.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

ОВЕН

Ідеальний час для того, щоб почати втілювати мрії в реальність. Почніть зі складання списку цілей на найближчий час. Вам буде складно протистояти спокусам, які зараз будуть на кожному кроці. Але якщо зумієте, потім не раз подякуйте собі за це. Овнам весь тиждень доведеться багато метушитися. Уваги вимагатимуть робочі справи і члени сім’ї. Намагайтеся не витрачати енергію даремно, дійте чітко за планом, керуйтеся підказками розуму. Найближчим часом назріє внутрішній конфлікт, причиною якого послужить невдоволення власним становищем.

ТЕЛЕЦЬ

Тельці не втомляться, незважаючи на те, що справ у них буде багато. Представники цього знаку навіть не підозрюють, наскільки високий їх енергетичний потенціал. Завдяки йому Тельці зможуть закінчити всі розпочаті трудомісткі проекти. Позитивні емоції принесе несподівана зустріч або дзвінок. Чекайте хороших новин, що стосуються особистого життя або доходу. Мрієте прославитися? Не покладайтеся на ідеї інших людей, працюйте над власним унікальним стилем, розвивайтеся.

БЛИЗНЮКИ

Ви відчуєте натхненням захочете зробити щось особливе. Дайте волю фантазії! Деякі Близнюки, можливо, переживуть зраду друга. Тримайте себе в руках і не дозволяйте образам отруювати вам життя. Не виключено, що будете змушені терміново зайнятися ремонтом авто, зміною побутових приладів, придбанням товарів для молодших членів сім’ї. З рідними та сусідами, а також по службі в спілкуванні будьте ввічливими і поступливими.

РАК

Постарайтеся максимально показати, на що ви здатні на роботі. Керівництво помітить ваші старання і нагородить належним чином. Після робочого дня дозволяйте собі неробство. Підвищений ризик простудних захворювань. Ви можете піти в себе. Цьому, ймовірно, буде передувати чиясь жорстка критика або бездіяльність з боку рідних, які спостерігають за спробами Рака впоратися з певними труднощами. Не дозволяйте настрою визначати долю. Ця рада актуальна для тих, кому належить відправитися на співбесіду, здати важливі звіти або проекти на робочому місці. Настрій підніметься за рахунок хороших новин, що стосуються когось із рідних.

ЛЕВ

На цьому тижні займайтеся самоосвітою і підвищуйте кваліфікацію. Можливі перепади настрою і апатія. Займіться улюбленою справою, яке відверне вас від сумних думок. До чорного списку справ для Львів потрапив екстрим в будь-якому прояві. Існує ризик травматизму. Навіть в ході виконання рутинних справ ви можете отримати забій або вивих, так що будьте максимально пильні і уважні. Обережність не завадить і в справах сердечних. Слідкуйте за поведінкою партнера, особливо, якщо останнім часом ви не ладите.

ДІВА

Менше говоріть – більше робіть, радять вам зірки зараз. Період може бути дуже продуктивним, якщо ви не будете лінуватися. З’явиться можливість підвищити дохід – не пропустіть її. В особистому житті настане затишшя. Менше відвідуйте місця, де спостерігається велике скупчення народу, остерігайтеся протягів. Організм зараз слабкий і вразливий, а значить, шанси захворіти великі. Будьте уважні не тільки до самопочуття, але і до того, в якому стані зараз знаходиться ваш бюджет.

ТЕРЕЗИ

Одиноким Терезам варто потурбуватися про пошук другої половинки. Зараз сприятливий час для цього! Сімейним представникам бажано у вихідні провести час з домочадцями. Багато сил відніме будинок, підготовка до банкету, підготовка до зустрічі гостя. Готуйте гаманець, доведеться витратити чималі гроші на допомогу хворому родичу. З постійним партнером можливо на час доведеться розлучитися. Постарайтеся затягнути пояс, відмовитися від кулінарних експериментів.

СКОРПІОН

Багато предметів і техніка можуть поламатися, найімовірніше, тому що ви занадто напружені. Розслабтеся і заспокойтеся. Скорпіони можуть сміливо експериментувати в справах серцевих і фінансовій сфері. Головне бути впевненим, що ризик цей виправданим. Не забудьте заздалегідь зважити всі за і проти, постаратися проаналізувати можливі наслідки тих чи інших дій. Сміливо беріть відповідальність за складні проекти, за велику групу людей, об’єднаних однією метою. Сил у вас достатньо для того, щоб впоратися з задуманим.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільців чекають неприємності на роботі. Ймовірно, перевірку не пройде недавно закінчений проект, керівництво почне критикувати те, як ви виконуєте повсякденні обов’язки. На щастя, пережити складний період вдасться за підтримки когось із товаришів по службі. Відволіктися від негативу можна на культурних заходах, в розважальних поїздках. Запланували ремонт? Не забудьте звернутися за допомогою до рідних.

КОЗЕРІГ

Плануєте відпочити? Краще вибрати пасивне дозвілля, бо активне позбавить вас залишку життєвих сил. Вони незабаром знадобляться вам для вирішення справ на робочому місці, усунення неприємностей в побуті, пошуком спільної мови з особливою людиною, чий характер не можна назвати простим і шовковим. Знайдіть час для романтики у своєму житті, але не поспішайте відкриватися малознайомим людям.

ВОДОЛІЙ

Згадайте про своє вміння вести переговори. Зараз ви можете переконати інвесторів вкласти гроші в вашу справу, залучити нових партнерів, поміняти роботу на більш гідну і добре оплачувану. На особистому фронті все буде не так райдужно. Якщо ви сумирно закохані,  почекайте трохи, на певний час залиште спроби підкорити неприступну фортецю. Сімейні Водолії повинні зосередитися на відновленні теплої атмосфери будинку.

РИБИ

Риби не зможуть рухатися по звичній колії через непередбачені події і обставини. Найбільш грамотна позиція – очікувальна. Не поспішайте щось робити, багато проблем вирішаться самі по собі. Деякі в результаті дозволять вам залишитися в плюсі, отримати щось цінне. Відкладіть покупку транспорту, не давайте гроші в борг, чи не подавайте на розлучення, не інвестуйте гроші в бізнес, не діліть майно.

zakarpatpost.net