Оригінальні рулетки, від яких ваші рідні не зможуть відірватись

Оновлена і надзвичайно популярна на Закарпатті газета «Домашня кулінарія» продовжує вражати читачів абсолютно новими цікавими, легкими у приготуванні і надзвичайно смачними рецептами.

Обкладинка свіжого номера газети «Домашня кулінарія»
  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Оригінальні рулетки, від яких ваші рідні не зможуть відірватись

Якщо потрібно дещо урізноманітнити святкове меню і здивувати гостей, наші рулетики з шинки з плавленим сиром точно тебе виручать. Вони вразять простотою, оригінальністю та, звичайно, смаком

Тобі знадобиться:

плавлений сирок – 2 шт.

шинка – 300 г

часник – 2 зубочки

яйця – 2 шт.

волоські горіхи – 100 г

майонез – 150 г

зелена цибуля – 1 пучок

Натерти на дрібній тертці плавлений сир і зварені круто яйця. Горіхи перемолоти у блендері. Пропустити через часникодавку очищені зубчики часнику. Перемішати сир з яйцями, горіхами, часником та майонезом.

Тепер на краєчок кожного шматочка тоненько нарізаної шинки покласти приблизно по 1 ст. ложці начинки і згорнути в рулетики. Кожен такий рулетик перев’язати зеленою цибулькою.

Викласти все на тарілку і подавати.

Маса нових рецептів тільки у газеті «Домашня кулінарія»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Передплатний індекс: 68339.

zakarpatpost.net