АНОНС. Троє чоловіків протягом кількох годин ґвалтували 26-річну жінку, а один із них по-звірячому вбив її

Нещасна померла у страшних муках, а вбивця заявив на суді, що зняв повію за 100 гривень

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Страшне вбивство сталося у Чопі кілька років тому. Однак суд крапку у цій справі поставив лише нещодавно, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Троє чоловіків (страшому – 47, молодшому – 34 роки) протягом кількох годин ґвалтували молоду  26-річну жінку. Як розповіли тоді поліцейські, власне з молодицею в Ужгороді  позна­йомився мешканець села Холмок, що на Ужгородщині. Він запропонував їй поїхати в Чоп відпочити. Утім, за офіційною версією, яку можна знайти в Єдиному державному реєстрі судових рішень, йдеться про те, що вони домовилися про секс. Зійшлися на ціні – 100 гривень за надання інтимних послуг.

При цьому чоловік, який тричі відсидів за ґратами, у тому числі й за вбивство рідної матері, запросив із собою ще двох друзів. Зателефонував їм і сказав, що можуть долучитися до інтимних утіх.

Миколи (з етичних міркувань імена замінені) у селі боялися всі. За словами місцевих, він нерідко бігав вулицею з ножем і кричав, що всіх поріже. Коли його випустили з в’язниці, люди тремтіли від переляку.

Тож із Оксаною до Чопа того дня чоловік поїхав на маршрутці. Було близько 17 години. Вони пішли у парк, де до них приєдналися Іван та Андрій. Хлопці прихопили з собою алкоголь. Спочатку пили і розмовляли. Коли стемніло, десь о 21 годині, почали почергово вступати з жін­­­кою у статевий зв’язок. Їхня оргія тривала десь до 23. На той час усі були п’яними. Іван з Андрієм пішли собі додому, а Микола залишався з Оксаною. Вона лежала голою на траві. Чоловік наказав їй встати. Але вона не могла. Тоді він почав її бити. Лупцював руками і ногами в різні частини тіла. А потім йому спало на думку взяти гілку і встромити її  в нещасну. Пхав силою, розумів, що завдає жінці невимовного болю. Але це його не спиняло. Зробив так ще декілька разів. Бідолашна померла у страшних муках від розриву внутрішніх органів та крововтрати.

Вранці знайшов у парку голу жінку місцевий мешканець. Чоловік гуляв із собакою і побачив труп. Він викликав правоохоронців, які невдовзі вийшли на сліди вбивці.

Свою провину Микола заперечував і лише згодом погодився її визнати. Ось що він розповів на суді.

Повний текст читайте тільки у газеті  «Неділя Закарпатські новини».

Купуйте свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуйте на своїй пошті!

У продажу із 18 жовтня.

zakarpatpost.net