Наймолодша переможиця британської лотереї зізнається, що гроші зробили її нещасною

Каллі Роджерс, яка розтратила увесь статок на косметичну хірургію, наркотики та вечірки, каже, що вона щасливіша без грошей.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

31-річна матір трьох дітей закликала підвищити вікові обмеження для учасників після того, як на власному досвіді дізналася ціну легких грошей.

Каллі було всього 16 років, коли вона виграла 2 мільйони євро.

Вона зізнається: «Було б добре, якщо б я була трохи старшою на момент виграшу. У 16 років ти просто дитина, яка не може за одну ніч подорослішати”.

Каллі пояснює: “Після того, як я виграла в лотерею, в моєму житті одразу з’явилося багато нових людей, які раптово зникли після того, як гроші закінчилися.

Я не усвідомлювала, що вони користуються мною, бо мені тоді просто хотілося усім подобатися. Потім я вже не могла зрозуміти, кому я подобаюся просто так, а кому – через гроші.

Мені просто дуже захотілося повернутися до звичайного життя. Зараз мені 31 рік, і у мене все ще є проблеми з довірою».

Каллі додала: «Мені досі непросто довіритися оточуючим, але я вже почуваюся набагато краще, ніж тоді. Зараз я більш впевнена у щирості людських намірів.

На момент перемоги вона проживала з прийомними батьками в Кокермуті та працювала на низькооплачуваній роботі у місцевому супермаркеті.

Через два тижні після виграшу вона познайомилася з Нікі Лоусоном, який став батьком двох її старших дітей, і переїхала із ним у будинок за майже 200 000 євро. За час спільного проживання, Каллі витратила приблизно 270 000 євро тільки на кокаїн.

Вона кинула роботу і викинула купу грошей на дизайнерський одяг, розкішні подарунки для своїх біологічних батьків та бурхливі вечірки.

«Я прокидалася пообіді, харчувалася не вдома, а в ресторанах. Потім у мене збиралися так звані друзі, і ми влаштовували вечірки до самого ранку.

В одну мить я стала місцевою знаменитістю, і люди підходили до мене в пабах так, ніби вони були моїми найкращими друзями, і я завжди усіх пригощала випивкою.

Я дуже довго плила по течії не маючи ніяких цілей,” – зізнається Каллі.

Зараз вона вчиться на медсестру, а на рахунку у неї лишилося всього 2000 євро, але Каллі наполягає, що вона ніколи не відчувала себе щасливішою.

Вона додає: “Це було занадто багато для такої молодої людини. У 16 років ти ще не достатньо розумієш поняття грошей і всіх наслідків та відповідальності, які вони за собою тягнуть. Легкі гроші міняють життя людей, і часто не у кращий бік. Це мало не зламало мене, але, на щастя, тепер я відчуваю себе сильнішою.

Зараз я живу звичайним життям нормальної людини, і мені це приносить неабияке задоволення”.

zakarpatpost.net