Неймовірно смачний торт за 10 хвилин! «Наполеон» без випічки

Оновлена і надзвичайно популярна на Закарпатті газета «Домашня кулінарія» продовжує вражати читачів абсолютно новими цікавими, легкими у приготуванні і надзвичайно смачними рецептами.

Обкладинка свіжого номера газети «Домашня кулінарія»
  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

«Наполеон» без випічки з печива «Вушка»

Хочу запропонувати швидкий і дуже легкий рецепт «Наполеона». Готується він без випічки з печива «Вушка» (з листкового тіста), залишається тільки приготувати крем. Такому торту треба постояти ніч в холодильнику, тоді він повністю просочиться і буде ніжним та смачним.

Тобі знадобиться:

печиво «Вушка» – 600 г

яйце – 3 шт.

молоко – 600 мл

борошно – 2 ст. ложки

ванільний цукор – 1 пачка

цукор – 100 г (можна менше);

вершкове масло – 100 г

Для приготування крему змішаємо яйця з цукром, ванільним цукром і трохи зіб’ємо. Додамо борошно і поступово – молоко, не перестаючи збивати.

Отриману суміш ставимо на плиту і варимо на повільному вогні, постійно помішуючи (це може зайняти близько 5 хвилин). Доводимо крем до «бульок», але без кипіння.

Далі знімаємо з вогню, відразу додаємо вершкове масло і гарненько розмішуємо. Можна навіть збити злегка міксером, тоді крем точно вийде однорідним і без грудочок.

Накриваємо крем харчовою плівкою так, щоб плівка щільно прилягала до крему, і даємо йому охолонути. Є один момент: якщо «Вушка» сильно тверді або просто не дуже свіжі, то краще їх намазувати гарячим кремом, щоб розм’якшити печиво.

Беремо блюдо, злегка змащуємо кремом область майбутнього торта і викладаємо печиво, вмочуючи його у крем. Щілини між печивом заповнюємо поламаним печивом і зверху промазуємо кремом.

Викладаємо печиво шарами, поки не закінчиться крем. Моя порада – не скупіться на крем. Краще зробити менше шарів, але зате тортик буде більш просочений. Не забудьте залишити трохи «вушок» для обсипання торта.

Верх і боки тортика обмазуємо кремом, посипаємо крихтою від печива. Прибираємо торт в холодильник на ніч. Торт виходить дуже смачним.

Маса нових рецептів тільки у газеті «Домашня кулінарія»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Передплатний індекс: 68339.

zakarpatpost.net