Погода у Закарпатті на сьогодні, 21 жовтня. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде – +12, удень – +24.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Вранці погода буде ясною, вдень з’являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів.

У Хусті – +8 вночі і  +24 удень. Ранок та день будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів.

У Воловці – +9 уночі і  +19 вдень. Ранок та день у Воловці будуть хмарними, а вечір обіцяє ясну погоду. Без опадів.

У Сваляві – +9 уночі і  +21 удень. Хмари, що з’являться на небі у Сваляві вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +11, денна – +24. У Тячеві очікується ясна погода, у другій половині дня небо затягнеться хмарами, щоб ввечері знову очиститися. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме – +12, денна – +24. Вранці у Перечині погода буде ясною, вдень з’являться хмари, але ввечері від них не залишиться й сліду. Без опадів.

У Великому Березному – вночі – +8, удень – +21. Досвітні хмари звільнять вранці небо у Великому Березному від своєї присутності, але вдень ненадовго з’являться, щоб ввечері знову зникнути. Без опадів.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +24. Ранкові хмари не протрималися довго, у другій половині дня запанувала ясна погода. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі +8, вдень – +20. Вдень у Міжгір’ї на небі з’являться хмари, які ввечері повинні розсіятися. Без опадів.

У Рахові – уночі +8, вдень – +18. Увесь день у Рахові утримається ясна погода. Без опадів.

21 жовтня вшановується пам’ять преподобного Трифона, архімандрита В’ятського, і преподобної Пелагеї. У народі цей день називали Ознобиці, і казали: “З Трифона, Пелагеї – холоднішатиме”. Здавна день 21 жовтня вважався у народній метеорології днем похолодання. Погодні прикмети радять серйозно подумати про підготовку до зими.

Народні прикмети на 21 жовтня

  1. Якщо місяць в колах видніється, то, за прикметами, літо буде сухим
  2. Якщо людина народилася 21 жовтня, то вона буде володіти здібностями до шевській справі, і її талісманом є хризоберил, корунд
  3. Хмари низько пливуть – чекай сильних морозів найближчим часом
  4. Миші роблять норки на теплій стороні – прикмета, що зима буде холодною і морозною

zakarpatpost.net