У Хусті відкрили реконструйований стадіон «Карпати»

У неділю, 20 жовтня, голова обласної державної адміністрації Ігор Бондаренко взяв участь у відкритті реконструйованого стадіону «Карпати» та вболівав за команду ФК «Хуст», яка провела товариський поєдинок з ветеранами ФК «Динамо» Київ.

Перед початком матчу Ігор Самійлович від імені Президента України привітав учасників свята, повідомляє прес-служба Закарпатської ОДА.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

– Без сумніву, здоров’я нації закладається фізичною культурою та фізичним вихованням, а спортивні досягнення свідчать про силу та могутність нашої держави, – підкреслив Ігор Бондаренко. – Саме тому, в зоні постійної уваги держави є об’єкти спортивної інфраструктури. Відкриття цього чудового об’єкту є яскравим прикладом співпраці органів виконавчої влади та місцевого самоврядування на благо закарпатців.

З нагоди свята Ігор Бондаренко також вручив грамоти обласної державної адміністрації спортсменам та організаторам заходу.

Відтак на урочистому відкритті стадіону виступив Павло Зібров.

А на Майдані Незалежності відьбувася концерт відомого українського гурту «Дзідзьо»

 

zakarpatpost.net