Попри складне життя, цей безхатченко залишився людяним.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Фото безхатнього чоловіка, який замінив колесо машини жінки з Огдена у Юті, привернуло увагу багатьох користувачів Facebook цього тижня, і, між справою, служить прикладом для інших, інформує Ukr.Media.

Власники кафе Jessie Jean’s опублікували фото доброго вчинку безхатнього чоловіка у понеділок. Інцидент стався саме навпроти їхнього закладу.

“Я просто хотіла, щоб вони побачили обличчя людини, яку засуджують”, — сказала Анна Девідсон, яка володіє Jessie jean’s разом із чоловіком Роном. “Тобто “Дивіться, це один із тих хлопців, які, якби була ваша воля, сховалися б десь, де їх ніхто б не побачив””.

21

Чоловіка на фото звуть Чак. Анна і Рон пояснюють, що він завжди допомагає людям, і у нього нелегко склалося життя. Його термін у в’язниці почався, коли йому було лише 7 років. “Там мене домагалися, і тоді я став злим”, — говорить він. Цей гнів призвів до років насильства і наступних років у в’язниці.

Тепер у 56 років Чак готовий до змін. Він дякує Анні і Ронові за те, що вони йому допомагають. Він допомагає у ресторані, щоб заробити на їжу. Незабаром чоловік має отримати дозвіл на роботу у сфері громадського харчування і хоче стати консультантом, сказала Анна.

Допомога іншим — частина місії Девідсонів. Щотижня 20 безхатченків отримують сніданок у кафе завдяки іншим небайдужим людям. За $6,25 вони можуть придбати їжу, щоб допомогти голодуючим, пояснюють Девідсони.

Рон зізнається: “Я знаю, що таке бути на вулиці, коли холодно; я знаю, що таке бути на вулиці, коли спекотно; я знаю, що означає жити на вулиці голодним”.

Він був безхатченком понад 2 роки і тепер хоче допомагати іншим людям, таким як Чак.

Щедрість і доброта Девідсонів не залишаються непоміченими.

“Я не був би тут зараз, не говорив би з вами, якби не вони”, — зізнався Чак, дивлячись на чоловіка і дружину зі сльозами на очах.

У свою чергу, Анна сподівається, що ця історія допоможе людям дарувати добро і змусить подумати двічі, перш ніж пройти повз безхатньої людини. “Нам потрібно дізнаватися історії один одного і почати бачити у людях тих, ким вони є, людей”, — каже вона.

zakarpatpost.net