Закарпаття почали звільняти від токсичних чиновників

Про це на своїй сторінці у соцмережі заявив Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук.

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

“Продовжуємо позбавлятись від токсичних людей в держорганах!

Сьогодні відсторонили від виконання обов’язків керівника Головного управління Держгеокадастру в Київській області Людмилу Приходько, – написав він. –

Держгеокадастр в Київській області — це клондайк для схематозників та всіх нечесних чиновників. На цю область приходить більше всього скарг від громадян про неправомірні дії з боку керівництва.

Відтак він заявив, що очищення системи від токсичних та недоброчесних людей триває по всій Україні. Вже відсторонили 12 керівників обласних Головних управлінь Держгеокадастру.

“Ще у 2х областях — Одеській та Закарпатській звільнили очільників Головних управлінь. Це ті області, по яким вже працюють правоохоронні органи. Винні понесуть відповідальність перед законом”, – заявив Гончарук.

За його словами, найближчим часом на конкурсі конкурсі оберуть чесних та ефективних менеджерів, як в центральне управління Держгеокадастру, так і в його регіональні осередки.

“А якщо конкурс виграє людина, яка знову буде працювати в інтересах окремих осіб, її теж звільнимо. І так, поки не знайдемо чесних та добросовісних менеджерів в кожну установу. Працюємо!”, – запевнив Прем’єр.

zakarpatpost.net