Кіт нареченого був запрошений на весілля у якості свідка і не підвів!

Кіт став героєм вечора, ставши свідком нареченого на весіллі.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Арон Бенітес вирішив підійти до організації свого весілля нестандартно. Тому запросив у якості свідка свого кота — Принца Майкла і ні краплі не пошкодував! Кіт став своєрідною родзинкою свята і перетворив церемонію на загальні веселощі. Ні, були і вбрання, і торт, і танці, але головним героєм весілля став сірий чарівний кіт!

Однак треба сказати, що Принц Майкл дуже артистичний кіт, який вже давно веде з господарем канал про пригоди. Тому він не боїться камер та володіє чудовою мімікою.

Арон дуже любить свого вихованця і дуже сильно до нього прив’язаний, тому він не міг провесті своє весілля без чотирилапого друга. А щоб молода наречена не ревнувала, наділив його офіційним статусом свідка, інформує Ukr.Media.

Оскільки Принцу Майклу не вперше бути в центрі уваги, він гідно протримався весь вечір. Ще б — спеціально для нього приготували лосося, улюблене блюдо котика. Він був не просто в центрі уваги, а радував всіх своєю чарівністю. Зі слів гостей, це весілля точно запам’ятається надовго, завдяки сірому пухнастику!

zakarpatpost.net