Москаль розповів про те, як відпочиває після роботи на Закарпатті

На сайті Главред відбувся чат із політиком, колишнім головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем. Звільнившись з посади голови Закарпатської ОДА, Москаль брав участь у парламентських виборах як самовисуванець, балотувався по 106-му окрузі на Луганщині, але програв.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Поки що Геннадій Геннадійович повернувся додому у Чернівці – відпочиває після п’яти років без відпусток. Розповідає, що найкращий відпочинок для нього – кататися по горах на квадроциклі або гірському велосипеді, інколи долаючи по 300 кілометрів за день.

Але додає, що без роботи довго сидіти не буде – впевнений, що швидко її знайде, або вона його. Подаємо зі скороченнями стенограму чату із Геннадієм Москалем.

– У Ющенка – бджоли, Янукович  по пеньках стрибав у вільний час. А як відпочиває Геннадій Москаль? Що є вашим захопленням?

– Квадроцикли та гірські велосипеди. Ні футбол, ні волейбол, ні шахи – нічого з цього мене захоплює. У мене інколи питають, чи граю я у шахи. Зазвичай, відповідаю так: «Ні, я ще до такого рівня розумового розвитку не доріс». Я люблю поїхати на квадроциклі чи гірському велосипеді рано вранці в гори, десь о шостій ранку. Беру з собою їжу. Катаюся там аж до вечора. Наїжджаю інколи по 300 кілометрів за день. От так і відпочиваю.

Повний  текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини».

zakarpatpost.net