Site icon zakarpatpost.net

Названо 8 продуктів, які роблять людей молодшими

На процес старіння організму впливає безліч чинників, один з найважливіших – це харчування і вибір продуктів. Науковці назвали 8 з них, які роблять людей молодшими та допомагають змінити зовнішній вигляд на краще.

Перший продукт – це чорний шоколад. Він містить флавоноїди, що захищають шкіру від сонця і надають їй кращого зовнішнього вигляду. Далі вчені виділили зелений чай. Цей гарячий напій має багато антиоксидантів і поліфенолів. Вони допомагають виробляти колаген і роблять людей молодшими. Кава теж має схожі властивості. Вона захищає шкіру від меланоми, пише Укрінформ.

Авокадо не просто так вважається одним з найбільш корисних продуктів, серед його позитивних властивостей є й омолодження організму. Цілий спектр корисних речовин, вітамінів, клітковини і жирних кислот дозволяє відновити шкіру і надати їй більш здоровий зовнішній вигляд. Помідори теж можуть допомогти людині виглядати молодшою. Вони позитивно впливають на протидію цілому ряду хвороб, а також зменшують появу зморшок і роблять наявні менш помітними.

Чорницю, відзначають учені, можна назвати найкориснішою ягодою, яка робить організм молодшим. Вона вирівнює тон шкіри, робить її гладенькою і здоровою. Риба, наприклад, лосось, дозволяє організму отримати важливі компоненти на зразок омега-3. Вони теж позитивно позначаються на зовнішньому вигляді.

Й останній продукт – це кавун. Його вплив дуже схожий на помідор, однак ці властивості проявляються сильніше.

zakarpatpost.net

Exit mobile version