Молодята зробили собі на пам’ять незвичайну фотографію. Це вогненний знімок, в прямому сенсі цього слова

Таким фото навряд чи можуть похвалитися інші парочки.

Молодята зробили на пам’ять незвичайну фотографію, якою навряд чи можуть похвалитися інші парочки. Річ у тому, що в нареченого з нареченою в день весілля згоріла машина, але вони не стали впадати у відчай і не упустили можливість сфотографуватися на тлі палаючого авто. Знімок подружжя став вірусним в інтернеті, а користувачі Мережі влаштували фотошоп-батл. І деякі роботи юзерів заслуговують окремої уваги, інформує Ukr.Media.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Фотографія молодят на тлі палаючої машини стрімко набирає популярність в Мережі. Наречений з нареченою, судячи з усього, їхали на весільну фотосесію, але в їх плани втрутилася неприємна ситуація. Всьому виною автомобіль, на якому пересувалася парочка. На щастя, молоді люди анітрохи не постраждали і встигли вчасно вибігти з палаючого авто.

Однак хлопець з дівчиною вирішили, що нічого не зможе зіпсувати їм такий важливий день, тому з гідністю і гумором вийшли з цієї ситуації. Вони не стали влаштовувати істерик і бігати туди-сюди в очікуванні пожежників, а придумали, як скористатися цим моментом з максимальною вигодою. І у них це вийшло.

Молодята попросили фотографа, який їхав з ними на фотосесію, щоб він зробив знімки поруч з палаючою машиною. Кадр вийшов настільки крутим, епічним і милим одночасно, що швидко розійшовся інтернетом. Погодьтеся, рідко можна побачити такі фотки з весілля.

Проте справжня популярність до пари прийшла після того, як 30 вересня користувач сайту Reddit melzhas запропонував влаштувати фотошоп-батл на основі цієї фотографії. Охочих виявилося чимало, а деякі варіанти юзерів швидко піднялися в топ.

І, звичайно ж, багато людей не упустили можливості зробити у своїх роботах відсилання до відомих фільмів.

А ось деякі учасники батла вирішили, що фото з молодятами буде чудово дивитися у стилі ретро. Або на зовсім іншому тлі.

zakarpatpost.net