Як закарпатці в Інтернеті вбивають час

Інтернет – це великий смітник, куди кожен скидає все, що хоче

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Знайти в мережі якісні матеріали та достовірну інформацію складно, бо їх там насправді дуже мало. У закарпатському Інтернеті ніби і сайтів багато, і в той же час ексклюзивна, цікава інформація практично відсутня.

Газета «Неділя Закарпатські новини» намагалася з’ясувати причини – чому так відбувається.

Як закарпатці в Інтернеті вбивають час

Обговорювати роботу інших закарпатські журналісти дуже люблять.

90 відсотків із них  опустилися до рівня базарних баб і свій потенціал спрямовують не на написання власних матеріалів, а на обливання брудом інших сайтів.

Роблять це вони переважно у соцмережах, часто у коментарях, а часом і на своїх сторінках, намагаючись долучити до обговорення якомога більше користувачів. Аби і вони побачили, які інші журналісти погані і тільки вони – справжні професіонали, білі і пухнасті.

Цікаво, чому ж соцмережі стали для таких великих фахівців основним майданчиком для дебатів. Чому свої високі роздуми вони не виливають у написання матеріалів? Усе просто. Сайти їхні високі промови із застосуванням якомога «розумніших» слів просто не опублікують… а газети – тим більше.

Адже там за слова потрібно відповідати. Там немає з’ясовування стосунків, немає фейків, як у Інтернеті. А в мережі мало хто бере на себе обов’язок передавати інформацію об’єктивно та перевіряти її достовірність…  Тож те, чим останнім часом займаються раніше провідні закарпатські журналісти – уже не журналістика, а пропаганда і маніпуляція думками інших. Це – навіть не блогерство, бо блогери, що активно ведуть сторінки у соцмережах, здебільшого на своїх записах непогано заробляють,  інші ж – у Інтернеті просто вбивають час.

І на фоні цього всього газета «Неділя Закарпатські новини» та сайт zakarpatpost.net заповнюють 90 відсотків інформаційного простору Закарпаття власною ексклюзивною унікальною цікавою авторською інформацією.

Звісно, що це декому не подобається. Адже ми не вдаємося до порожніх балачок і не ведемо дебатів, ми працюємо і наш результат видно. Його гідно оцінюють наші вдячні читачі.

Повний текст читай тільки у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуй свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

У продажу – із 11 жовтня.

zakarpatpost.net