Ужгородська трійця харчується салатом із буряка на смітнику

Безпритульні тварини для Ужгорода не новина. Зоозахисники щодня поширюють тривожні повідомлення про викинутих собак та кішок. Знайдені тварини часто в жахливому стані – худі. Обдерті. Голодні, з паразитами, іноді ще й покусані та травмовані.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Деякі власники взагалі позбуваються від своїх улюбленців у нелюдський спосіб – катують і вбивають їх.

А на вулиці Швабській живе трійця безхатьків: мама-кішка та двоє кошенят. Тварини харчуються на смітнику тим, що їм вдається знайти. Можливо, ловлять мишей. Однак навряд чи вполювати когось їм вдається часто. Бо дивитись на них надзвичайно боляче. Худі та дуже лякливі кошенята із острахом поглядали на інформатора газети «Неділя Закарпатські новини».

Можливо, хтось цих нещасних бив. Доросла  сіра кішка теж не наближається близько до людини. Одне з кошенят руде, інше триколірне жадібно накинулись на салат із буряка, знайдений на смітнику біля будинку. Їхня мама також долучилася до обіду. Хоч це й не котяча їжа. Однак через голод нещасні тварини швиденько з’їли все, що вдалося відшукати.

На жаль, кішка навіть не стерилізована і вона постійно буде народжувати малюків і вони також житимуть на вулиці.

Шкода, що в нас за таке нелюдське ставлення до тварин нікого не карають. Через це у нас безпритульних собак та кішок найбільше в Європі.

zakarpatpost.net