52-річному чоловіку, який прийшов до лікаря поскаржитися на біль у шлунку, видалили 5-кілограмову пухлину

Чоловік, який зі страшним болем у шлунку пішов до лікаря зі свого лікаря, після того, як була помічена величезна пухлина, кинулася на операцію.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Одного суботнього ранку 52-річний чоловік навідався до свого лікаря зі скаргою на сильний біль у шлунку. Його відправили до лікарні та провели КТ, який виявив п’ятикілограмове утворення у череві пацієнта.

Лікарі рекомендували негайну операцію на тлі побоювань, що подальший ріст пухлини може вплинути на інші органи, включаючи печінку та травну систему.

90-хвилинна операція проходила у лікарні Буенг Кан на північному сході Таїланду. Пухлину була завдовжки 35 см, шириною 32 см і важила 5,420 кг.

Провідний хірург д-р Нут Тонгбуасірілай заявив, що задоволений операцією, оскільки він зміг випробувати нове обладнання для використання у складних процедурах, яке нещодавно отримала лікарня.

Доктор Нут каже: “Оскільки пухлина кріпилася до печінки, тонкої кишки та шлунку, ми повинні були бути дуже обережними при її розрізанні.

“Існував шанс, що пацієнт може зазнати значної втрати крові або раптового шоку.

На щастя, ми щойно отримали найсучасніше хірургічне обладнання, куплене на кошти, які пожертвував нам буддійський храм, і воно суттєво спростило нам процес”.

Пухлину направили на біопсію, щоб перевірити, чи не є вона раковою, але лікарі вважають, що утворення – доброякісною.

Доктор Нут додає: “Пацієнт був задоволений результатами операції і сказав, що почуває себе набагато краще. Зараз він реабілітується набирається сил після операції”.

zakarpatpost.net