Закарпатець зарізав знайомого, а тіло сховав у ванній, де воно пролежало 4 доби

Злочин скоєно у травні 2019 року у м. Мукачево у квартирі, що належить підозрюваному.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Мукачівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця, який підозрюється в умисному вбивстві 65-річного мукачівця (ч.1 ст. 115 КК України).

Як встановлено у ході слідства, під час бійки, підозрюваний наніс потерпілому не менше шести ударів кухонним ножем. Від отриманих травм чоловік загинув на місці події.

У подальшому, намагаючись приховати скоєний злочин, він виніс із квартири усі особисті речі загиблого на смітник, а ніж викинув у місцеву річку. Тіло ж близько 4 днів пролежало у ванній кімнаті, доки підозрюваний не повідомив про злочин правоохоронцям.

Чоловіка затримано. Наразі він утримується під вартою у Закарпатській УВП №9.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Мукачівського ВП ГУНП в Закарпатській області. Мукачівська місцева прокуратура забезпечила процесуальний контроль за ходом слідства, – повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

zakarpatpost.net