От молодець! Застрелений олень вдав мертвого і напав на мисливця. Чоловік загинув

Водночас, тіло мертвої тварини не знайшли.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

В одному з лісів американського штату Арканзас виявили важко пораненого досвідченого мисливця. Тіло чоловіка було пошматованим і мало сліди від рогу оленя, згодом у стінах лікарні постраждалий помер.

Про це повідомляє ТСН із посиланням на  CNN.

За інформацією поліцейських, 66-річного мисливця знайшов його племінник. Постраждалий був досить неспокійним, втім його сил вистачило, аби зателефонувати дружині. Чоловіка доставили до лікарні, але врятувати медикам його не вдалося.

Водночас, у поліції переконані, що причиною смерті мисливця були не отримані травми. Припускають, що він міг померти від проблем зі здоров’ям, не виключають серцевий напад. Проте, для підтвердження цієї гіпотези потрібен розтин, а його судмедексперти не робитимуть.

За словами, експертів подібні травми, які отримав чоловік, не рідкість. Традиційно під час полювання мисливці чекають від 15 до 30 хвилин і лише переконавшись, що олень мертвий, підходять до здобичі. Це пояснюється, тим, що зазвичай олені лише вдають що мертві, але коли браконьєри наближаються до тварини, ті миттю знімаються з місця і тікаючи, вражають мисливців.

zakarpatpost.net