Василько Легач, за життя якого бореться все Закарпаття, почав бачити. Збір коштів на лікування триває! ВІДЕО

Дуже радісну новину повідомили сьогодні волотери на стрінці Золоте серце – благодійна ініціатива.

“Просто найкращі новини!!! Ми всі їх так довго чекали!!! Нарешті наш Василько почав знову бачити!!!!! – йдеться у дописі. – Поки що тільки одним оком і на близькій відстані побачив свої руки, але це вже величезна перемога!!! Судини навколо очей потихеньку очищуються, це свідчить, що лікування іде правильно, хоч Вася переносить його дуже складно.

Від болю майже не може розмовляти, тихенько стогне, бо слова йому даються важко. Майже не їсть і погано себе почуває, але є радісні новини- хіміотерапія вбила ракові клітини кісткового мозку! Ще поки залишається інфекція сечового міхура, з якою лікарі намагаються впоратись.

Все залежатиме від того, наскільки Вася сильний хлопчик і зможе винести всі випробування. Вже після другої хіміотерапії можливо буде робити пересадку кісткового мозку, але поки що не маємо жодної відповіді з МОЗу щодо оплати операції. Дякуємо тим, хто продовжував вірити, що Вася знову зможе бачити, що зможе боротись з страшною недугою! Дякуємо, що не зневірились, підтримували фінансово і морально! Дякуємо за подаровану надію!!! Українці, ви найкращі! Спасибі вам, що навіть в Туреччині знаходите змогу не залишати наодинці з бідою наших співгромадян! Добра Фея принесла в лікарню мікрофон з функцією запису, про який так мріяв Василько.

Поки що він занадто слабкий, щоб співати, але невдовзі сподіваємось почути його веселий голос!!!

Нагадаємо, що кошти на лікування хлопчика активно збирають у Мукачеві та в Ужгороді і нарешті вирішив доолучитися рідний Василькові Хуст.

У вівторок, 29 жовтня,  з 10 години у Хусті на Майдані Незалежності проходитиме благодійна акція «Осінь – час дарувати тепло!», метою якої є збір та передача коштів онкохворому дванадцятирічному хлопчику Василю Легачу.

Організовує її управління культури, молоді і спорту спільно зі Студентською радою за сприяння газет “Ясно” та “Неділя Закарпатські новини”.

Ми долучаємося до збору коштів маленькому закарпатцю, який мріє жити, бути як усі, бігати і сміятися… і просимо всіх підтримати Василька, внести свій посильний вклад у те, аби він мав здорове і щасливе дитинство!

Якщо ви 29 жовтня не будете в Хусті, фінансову допомогу можна переказати на картковий рахунок Рішко Миколи Федоровича 5104 7700 0265 0275.

Або:

ПриватБанк,
5168742728836770 Дворниченко Світлана Іванівна- волонтер.

Сподіваємося на вашу підтримку і милосердя!

zakarpatpost.net

Просто найкращі новини!!! Ми всі їх так довго чекали!!! Нарешті наш Василько почав знову бачити!!!!! Поки що тільки одним оком і на близькій відстані побачив свої руки, але це вже величезна перемога!!! Судини навколо очей потихеньку очищуються, це свідчить, що лікування іде правильно, хоч Вася переносить його дуже складно. Від болю майже не може розмовляти, тихенько стогне, бо слова йому даються важко. Майже не їсть і погано себе почуває, але є радісні новини- хіміотерапія вбила ракові клітини кісткового мозку! Ще поки залишається інфекція сечового міхура, з якою лікарі намагаються впоратись. Все залежатиме від того, наскільки Вася сильний хлопчик і зможе винести всі випробування. Вже після другої хіміотерапії можливо буде робити пересадку кісткового мозку, але поки що не маємо жодної відповіді з МОЗу щодо оплати операції. Дякуємо тим, хто продовжував вірити, що Вася знову зможе бачити, що зможе боротись з страшною недугою! Дякуємо, що не зневірились, підтримували фінансово і морально! Дякуємо за подаровану надію!!! Українці, ви найкращі! Спасибі вам, що навіть в Туреччині знаходите змогу не залишати наодинці з бідою наших співгромадян! Добра Фея принесла в лікарню мікрофон з функцією запису, про який так мріяв Василько. Поки що він занадто слабкий, щоб співати, але невдовзі сподіваємось почути його веселий голос!!!Реквізити для допомоги: ПриватБанк, 5168742728836770 Дворниченко Світлана Іванівна- волонтер

Опубліковано Золоте серце – благодійна ініціатива Неділя, 27 жовтня 2019 р.