Жінка, над якою жорстоко знущались через її зовнішній вигляд, відчула себе впевнено і щасливо після пластичної операції

Над 24-річною зіркою Інстаграму Селін Сетіно з Цюріха (Швейцарія) щоденно знущалися в школі,  обзивали “потворою”, тому вона часто прикидалася хворою, щоб не ходити на заняття

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Постійна невпевненість у собі мотивувала Селін економити гроші, працюючи в перукарні, щоб зробити пластичну операцію та нарешті відчути себе щасливою.

Протягом чотирьох років, починаючи з вересня 2013 року, вона зробила корекційну пластику носа, підборіддя, щік, губ та три операції на грудях, що обійшлося їй у 41 тис. євро.

Селін, яка сказала, що завжди хотіла великих сиськів, як “Памела Андерсон”, мала три робочі сиськи, які збільшили розмір бюстгальтера з 34A до 34FF.

“Багато людей засуджували мою зовнішність через те, що я була і це дуже гнітило мене”, – каже Селін.

“Я хотіла просто бути щасливою, тому вирішила змінити свою зовнішність і все, що мені не сподобалось у собі. Ми живемо в такий час, коли ми можемо змінити що завгодно, якщо нам це подобається, тому я скористалася цим шансом.

Мене щодня цькували, і кожного разу за щось інше: то я здавалася їм схожою на хлопця, то в мене не було грудей, то я погано вдягалася, то в мене потворне обличчя, то ще щось… Я не могла зрозуміти, що зі мною не так.

Вони поводилися дуже підло по відношенню до мене – обзивалися, штовхали, ігнорували. Мені не давали можливості показати, що я чудова людина, вони бачили лише “страшко Селін “.

Мене били, і все, чим я могла відповісти – це просто втекти. Я ніколи про це нікому не розповідала, тому що мені було дуже соромно.

Я не хотіла повертатися до них – постійно говорила, що я застудилася, або мені не здоровиться, щоб не ходити в школу.

Я почала відкладати гроші, і, коли вже достатньо заощадила, зробила собі пластичну операцію.

Зараз я відчуваю себе чудово, і, нарешті, знову можу бути щасливою, жити тим життям, якого завжди хотіла”, – каже Селін.

“Я почала відчувати себе сильнішою, ніж раніше, впевненою у собі. Якщо зараз хтось скаже про мене щось погане, мені все одно. Ніхто більше не може мені нашкодити.

На зміни у моїй зовнішності навколишні реагують по-різному: деякі кажуть, що я виглядаю добре, інші – що моя зовнішність не натуральна. Але здебільшого відгуки позитивні. Чоловіки просто божеволіють від мого вигляду.

“Я відчуваю позитивні наслідки своєї трансформації. Спогади про минуле мене вже більше не зачіпають. Якби я зараз зустріла когось із тих, хто цькував мене раніше – залишилася б байдужою до їхніх слів. Вони не заслуговують на мою увагу”.

zakarpatpost.net