Чоловік, що народився без рук і ніг, став успішним і відомим на весь світ

Чоловік народжений без рук і ніг каже, що його дружина та четверо дітей стали здійсненням всіх його мрій і дали йому усе, що він хотів.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

36-річний Нік Вуйчич зустрів свою дружину Канае понад десять років тому, коли закінчив університет і переїхав до Америки, щоб розпочати кар’єру євангельського проповідника та мотиваційного спікера.

Його працьовитість і відданість принесли свої плоди – зараз він відомий, як один з провідних мотиваційних спікерів у цілому світі.

Але, незважаючи на шалений успіх, Нік завжди казав, що єдине, чого він дійсно хотів у житті понад усе – це зустріти любов свого життя та стати батьком.

Тепер батько чотирьох, який живе в Малібу (штат Каліфорнія) каже, що його сім’я стала здійсненням всіх його мрій.

Нік і Канае одружилися в 2012 році і через рік народили свого першого сина Кійосі Джеймса.

Після народження другого сина Деян Леві у 2015 році, у пари через два роки зявилися дівчата-близнючки Еллі Лорел та Олівія Мей.

Але Нік зізнається, що батьківство не дається йому дуже просто.

Він каже: “Коли Деян народився, я особливо відчував тиск і стрес.

Коли я бачив, як вони плачуть, я не міг дати собі раду …я взагалі не міг нічого робити, це довело мене до такого стресу, який я ніколи собі не уявляв”.

Нік народився з фокомелією, має дві маленькі стопи, за допомогою яких він управляє електричним візком, комп’ютером та мобільним телефоном.

Канае завжди поруч із ним, підтримуючи його в часи злетів та падінь.

Нік  додає: “Ми хочемо, щоб люди знали, що коли ви – команда, то незалежно від того, що ви маєте,  разом ви можете подолати будь-які труднощі”.

zakarpatpost.net