В Ужгороді суддя районного суду потрапив у аварію: є потерпілі

В Ужгороді суддя місцевого районного суду Тамаз Деметрадзе потрапив в ДТП. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола в Тelegram.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Аварія сталася сьогодні о 7:40 біля заправки на об’їзній дорозі Ужгорода – там Mercedes-Benz судді зіткнувся з Renault Megane. Хто винен у зіткненні, поки невідомо, пише Сегодня.

В результаті ДТП постраждав водій і пасажирка Renault – їх довелося витягати з авто за допомогою рятувальників. Постраждалих госпіталізували в лікарню. Як розповіла журналісту постраждала, в Renault їхали вона, її син та онук.

«Я з сином були пристебнуті ременями безпеки. Ми їхали по дорозі в кардіологічне відділення лікарні. Я повинна була йти на шунтування. Син приїхав з Білорусі та привіз гроші на лікування. Їхали повільно. Ще син всю дорогу з Тячева дуже стежив за швидкістю, тому що він уже 20 років там живе, в цій країні дуже строго все і багато камер. Тому був уважний, щоб нічого не порушити. На в’їзді в Ужгород в нас ззаду влетіло авто. Удар був сильним і наше авто перекинулося на дах, а потім знову на колеса “, – розповіла жінка.

Також вона додала, що у її сина дуже постраждала голова, зараз він знаходиться в операційній. Що стосується самого судді Тамаза Деметрадзе, то він не був готовий прокоментувати ситуацію. Він пояснив, що він зараз дуже зайнятий і розповість про все пізніше.

zakarpatpost.net