Гороскоп на 28 жовтня 2019 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп не буде схиляти до пошуку легких шляхів, навпаки, чим важчий шлях, тим буде цікавіше!

У всіх сферах життя – і в роботі, і в побуті, і навіть в любові – навколишні будуть схильні йти до своєї мети не напролом, а використовуючи всілякі хитромудрі комбінації і багатоступінчасті ходи.

  • Ужгород, Закарпаття! Знаходь роботу та працівників у газеті «Робота та навчання»! Замовляй рекламу у газету зараз: 050 222-50-50, 067 666-90-90

Ось чому зірки радять у важливих питаннях, в тому числі в любовних і фінансових, бути напоготові, намагаючись розгледіти «друге дно» в словах і вчинках оточуючих. Якщо такого «другого дна» немає – добре, проте, скоріш за все, сьогодні це означає лише те, що ви його просто поки не помітили.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

ОВЕН

В найближчий день не варто просити кого-небудь про допомогу чи підтримку, так як ви самі здатні впоратися з будь-яким завданням. Свої сили і натхнення ви будете черпати у взаєминах з коханою людиною. Можливо, на настрій позитивно вплине нове знайомство.

ТІЛЕЦЬ

У цей день все буде залежати тільки від ваших бажань. Однак постарайтеся уникати великого скупчення народу, так як в натовпі вас можуть очікувати не зовсім приємні сюрпризи, починаючи від відкритого хамства і закінчуючи спустошеними кишенями.

БЛИЗНЮКИ

Ви не повинні піддаватися спокусам. Своїм розумом зможете вирішити будь-які питання, а якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите масу помилок. День розташовує до активної діяльності, так що постарайтеся запланувати на нього ті справи, до яких у вас руки не доходили раніше.

РАК

Ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі не вирішите їх собі влаштувати. Зірки радять проявити в цей період максимальну стриманість. Будь-яке ваше зауваження може бути зустрінутим близькими в багнети. Спокій тільки спокій!

ЛЕВ

Не дозволяйте собі лінуватися. У вас можуть виникнути цікаві ідеї. І не соромтеся звертатися до тих, хто може допомогти в їх реалізації. Будьте уважними до коханої людини, зараз вона потребує цього як ніколи. Потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості і продумати, як уникнути втрат і зберегти стабільність.

ДІВА

Ідіть на компроміси. Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, краще відійдіть на деякий час. Зате даний період може стати багатообіцяючим в плані любовних відносин. Самотні Діви можуть зустріти свою половинку.

ТЕРЕЗИ

Постарайтеся не пропускати заходів, які можуть вплинути на вашу професійну кар’єру. Навіть якщо вас просто запросять на вечірку або презентацію, обов’язково сходіть, оскільки зараз є всі шанси схопити удачу за хвіст. Скоріш за все, надійдуть цікаві пропозиції, або ви зможете завести корисні знайомства.

 СКОРПІОН

Особливих змін у вашій кар’єрі зараз статися не повинно. Хоча слід уважніше придивитися до людей, з якими працюєте. Можливо, хтось із соратників недолюблює вас і може нанести удар нишком. Але якщо будете обачними, зможете запобігти цьому.

СТРІЛЕЦЬ

День потребуватиме великої відповідальності, високої працездатності і цілеспрямованості. Причому для того, щоб втілити в життя свої плани, спочатку доведеться закінчити всі раніше розпочаті справи і підвести певну риску під уже виконаною роботою. Протягом дня уникайте конфліктів, суперечок, дискусій і укладення парі.

КОЗЕРІГ

Творчий підхід до будь-якої справи обіцяє якщо не повний успіх, то принаймні гідний результат. Постарайтеся справити хороше враження на людей, з якими будете спілкуватися. Негативні емоції можуть заглушити голос розуму, і через це ви можете зробити серйозну помилку.

ВОДОЛІЙ

Перед вами відкриються нові перспективи в професійній сфері, і тут вам доведеться проявити ініціативу. Через перенапруження можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. День не підходить для нових романтичних зустрічей і знайомств.

РИБИ

Не витрачайте час на те, щоб когось у чомусь переконати. Розмови ні до чого не приведуть, свою правоту доводьте не словом, а справами. А ось винахідливість і навіть в якійсь мірі хитрість можуть послужити непогану службу. Вивчайте ситуацію і налагоджуйте відносини з людьми, чия допомога вам може знадобитися.

zakarpatpost.net