Завтра в Хусті збиратимуть кошти на лікування онкохворого Василька Легача

У вівторок, 29 жовтня,  з 10 години у Хусті на Майдані Незалежності проходитиме благодійна акція «Осінь – час дарувати тепло!», метою якої є збір та передача коштів онкохворому дванадцятирічному хлопчику Василю Легачу.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Організовує її управління культури, молоді і спорту спільно зі Студентською радою за сприяння газет “Ясно” та “Неділя Закарпатські новини”.

Ми долучаємося до збору коштів маленькому закарпатцю, який мріє жити, бути як усі, бігати і сміятися… і просимо всіх підтримати Василька, внести свій посильний вклад у те, аби він мав здорове і щасливе дитинство!

Якщо ви 29 жовтня не будете в Хусті, фінансову допомогу можна переказати на картковий рахунок Рішко Миколи Федоровича 5104 7700 0265 0275.

Або:

ПриватБанк,
5168742728836770 Дворниченко Світлана Іванівна- волонтер.

Сподіваємося на вашу підтримку і милосердя!

Нагадаємо, що кошти на лікування хлопчика активно збирають у Мукачеві та в Ужгороді і нарешті вирішив доолучитися рідний Василькові Хуст.

zakarpatpost.net