Калюжі крові і таргани: від побаченого в Мукачеві ведуча програми «Ревізор» заціпеніла

Журналісти проєкту «Ревізор» завітали до міста легенд і старовинних замків – до Мукачева. Тут Юля Панкова у всій красі показала свій талант скелелазіння та вмовляння, а Олена Філонова перевтілилася в казкового єдинорога, пише pmg.ua.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Хто сильніший: охоронець правопорядку чи вартові чистоти?

І перша зупинка команди програми «Ревізор» 2019 у Мукачеві – бістро швидкого харчування «Щодня». Заклад розташований у центрі міста, тому відвідувачів тут ніколи не бракує. Однак відгуки мукачівців дуже різняться: хтось задоволений ціновою політикою, а кому смакує домашня їжа. Та в місті ходять чутки, що бістро «Щодня» «славиться» скандальними випадками отруєнь! Правда це чи наклеп, з’ясує ведуча шоу «Ревізор».

Юлія Панкова забігла на кухню закладу зі швидкістю світла та відразу знайшла першу жертву своєї ревізії – витяжку. Зовні вона ніби була чиста, але біла рукавичка ревізора ніколи не обдурить. Залізши всередину, ведуча «Ревізор» 2019 заціпеніла від розчарування – гора жиру та бруду…

А чим далі в ліс, тим більше дров: чорна засмальцьована сковорідка, калюжі крові від м’яса та таргани! І «вишенька на торті» – охоронець, який прийшов вигнати ревізора з кухні бістро «Щодня». Цікаво, чи змогла Юлія Панкова завершити ревізію?

Казковий єдиноріг Філонова в справі!

У програмі Нового каналу «Ревізор» Олена Філонова провела б’юті-перевірку мукачівського салону краси «Propaganda». Родзинка студії – креативні мейкапи. Ба більше, майстри обіцяють втілити в життя найбожевільнішу фантазію. Подивимось, чи витримає «Propaganda» забаганки ревізора краси Олени Філонової!

Крім того, Юлія Панкова навідалась із перевіркою у ресторанний комплекс «Графський двір», туристичний комплекс «Воєводино», лумшорські чани та ресторан «Винний сад». Побачити багатообіцяючу перевірку можна буде вже сьогодні о 19 год на Новому каналі.

zakarpatpost.net