Передплати унікальну газету «ПОРАДИ» на 2020 рік!

Популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ» – це друг і порадник на кожен день, це – справжня домашня скарбниця, де можна знайти цінні рекомендації на всі випадки життя, це – цікаві історії людей, рецепти здоров’я та багато корисної інформації.

Хочеш про все це дізнатись? Саме для тебе у нас неймовірна пропозиція! Ми любимо тебе, тому ти можеш передплатити газету «ПОРАДИ» за вигідною і доступною для себе ціною.

Газета «ПОРАДИ» повинна бути в кожній закарпатській родині!

А чи знаєш ти, що за 15 років уже вийшло більше 11 мільйонів примірників цієї унікальної газети? Чи відомо тобі, що читачі перечитали близько 12 тисяч книжкових сторінок популярного видання для всієї родини, а це – більше, ніж декілька десятків Біблій?

Тільки уяви собі, що якщо вистелити газети «ПОРАДИ», що вийшли за всі роки, то ця відтань складе більше 500 тисяч кілометрів. Це просто неймовірна довжина. Сторінками газети «ПОРАДИ» можна 14 разів обкрутити земну кулю, 170 разів дістатись до ядра землі!

Газета доставляється у кожне місто, містечко, село України. Є листоноші-рекордсмени, які самі оформляють передплату на сотні примірників газети.

Передплатити газету «ПОРАДИ» ти можеш у всіх поштових відділеннях Закарпаття або у свого листоноші. Передплатний індекс: 91145 – помісячний, 91146 – річний.

Зроби це зараз!

zakarpatpost.net