У Хусті на лікування Василька Легача зібрали більше 50 тисяч гривень

У Хусті сьогознві пройшла благодійна акція «Осінь – час дарувати тепло!», метою якої є збір та передача коштів онкохворому дванадцятирічному хлопчику Василю Легачу.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Організувало її управління культури, молоді і спорту спільно зі Студентською радою за сприяння газети “Ясно” та газети “Неділя Закарпатські новини”.

Ми долучилися до збору коштів маленькому закарпатцю, який мріє жити, бути як усі, бігати і сміятися… і просимо всіх підтримати Василька, внести свій посильний вклад у те, аби він мав здорове і щасливе дитинство!

Результати потішили. Наприклад, сільський голова села Забрідь переказав зібрані під час свята осені у селі 15 тисяч гривень на лікуваня Васильку. А в.о. голови Хустської РДА Михайло Попович віддав студентам місячну зарплату.

Волонтерам же вдалося зібрати 53 тисячі 532 гривні, 50 євро та 10 доларів США.

Спасибі Мирославі Криванич (управління культури, молоді і спорту), а також студентам за проведену велику роботу! Ви молодці! Ви робите світ світлішим і добрішим!

Якщо не змогли долучитися сьогодні до збору коштів, можете це зробити і пізніше, переказавши кошти волонтерам, які займаються допомогою Васильку та іншим онкохворим дітям.

ПриватБанк,
5168742728836770 Дворниченко Світлана Іванівна- волонтер.

Сподіваємося на вашу підтримку і милосердя!

zakarpatpost.net