АНОНС. Інна зрозуміла, що утримує альфонса. Як вона могла так низько впасти?

Інна розлучилася з чоловіком ще зовсім недавно – два тижні тому. Тепер вона сиділа за кермом своєї нової машини, яку купила щойно перед своїм розлученням, і не могла зрушити з місця. Вона часто останнім часом могла так застигнути і не розуміти, що ж це вона має робити далі, пише популярна на Закарпатті газета «ПОРАДИ».

Обкладинка газети свіжого номера «ПОРАДИ»

Олегу Інна віддала все своє життя – навіть не вважаючи це якоюсь там зайвою жертвою. Залишила престижну роботу, не витрачала багато на косметику, як це було раніше, зовсім тепер забула про подруг, про все на світі. І саме тому їй і було зараз так нестерпно боляче.

Ні, Олег не забрав у неї житло. Але ж він взяв великий кредит (на свою машину), який фактично потім і віддавала вона. Потім був ще один кредит – на ремонт хати його матері. Потім ще один – на його лікування.

Тож Інна і повернулася на роботу, але зараз уже не таку престижну. І стала працювати ще активніше, бо ж витрати росли. Одного дня вона просто сіла на стілець у кухні і раптом зрозуміла все. Нізащо б нікому колись не повірила, що й із нею таке колись може статися. А от сталося.

Вона прийшла до висновку, що утримує альфонса. Їй стало і боляче, і соромно водночас. Як вона могла так низько впасти?

Вона вже не могла згадати, коли Олег їй щось дарував. Як це – вона нічого й не помічала раніше? Ні, вона не була без тями закохана у свого чоловіка. Та ж вона просто довіряла йому, бо ж це так природно – довіряти близькій тобі людині.

Коли Олег повернувся з роботи того ж таки дня, вона цими думками поділилася з ним. Сказала, що більше жодної копійки з її гаманця він не отримає. Таким чином вона хотіла перевірити силу його кохання. А коли зауважила, що це справжні чоловіки утримують жінок, Олег ледь не скипів від люті.

І одразу ж став пакувати свої валізи. Робив він це чомусь ще й дуже довго. Наче чекав, що хтось його буде зараз просто хапати за руки.

Повний текст читай тільки у свіжому номері газети «ПОРАДИ».

Купуй свіжий номер газети «ПОРАДИ» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

У продажу із 25 жовтня.

zakarpatpost.net