Що робити закарпаткам, які підозрюють партнера у невірності

Про це та багато іншого у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з психологом із Ужгорода Яною РЕГОЮ.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Ревнощі. Часто в родинах через них виникають не лише сварки, але й трапляються вбивства. Як впоратись із цим почуттям? Що робити, якщо людина весь час підозрює партнера у невірності?

На жаль, ревність – це дуже руйнівна сила. Є такий термін, як патологічна ревність, що зазвичай залишається на все життя, подолати яку не можна. Її можна тільки привести в не рушійний стан, але людина, яка ревнує патологічно, буде це робити завжди. І від партнера це навіть не залежить.

Тому тим, хто відчуває ревнощі, дуже рекомендую відчувати свої кордони, з’ясувати, чи не перегинається палка, бо таким чином людина сама робить собі шкоду, бо партнер, який поруч, віддалятиметься, не зможе знаходитися в таких умовах завжди і ймовірно піде зі стосунків. Треба багато говорити, знаходити баланс, вчитися довіряти. Якщо не вдається справитися з ревністю, варто звернутися до фахівця.

zakarpatpost.net