Закарпатський косметолог розповів, що з продуктів корисно вживати для здорової шкіри

Кожному хочеться мати бездоганну шкіру та гарну зовнішність. Але як цього досягнути?

  • Більше цікавих новин читайте у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купуйте газету у кіосках Закарпаття!

Про це та інше у прес-центрі газети «Неділя Закарпатські новини» ми говорили з лікарем-косметологом, автором багатьох наукових винаходів Євгеном ІНДРІКСОНОМ.

– Довкола багато овочів, фруктів, лікарських рослин. Що з них можна зробити корисного для своєї краси?

– Продукти харчування не потрібно наносити на обличчя. Ті ж овочі, фрукти, ягоди краще з’їсти. Користі буде набагато більше.  Вітаміни нехай потраплять в організм зсередини. Той же огірок на обличчі. Що він дасть? Ефект зволоження буде, але це – п’ятихвилинна радість. Волога випарується зі шкіри – і все. Треба з собою тонну огірків возити, щоб кожні п’ять хвилин їх прикладати до шкіри. Краще їх, повторюю, з’їсти! Для кожного типу шкіри краще використовувати спеціальні косметичні засоби.

– А що з продуктів корисно вживати для здорової шкіри?

– Найкорисніше овочі, фрукти, ягоди. Вони більш позитивно  впливають на водно-ліпідний баланс, ніж жирна їжа. Але все індивідуально. Якщо хтось їсть багато кавуна – добре очиститься. А в іншого з’являться набряки під очима, буде забагато води в організмі. Не рекомендується солене їсти. Сіль затримує вологу в шкірі і не дає їй спокійно вийти природним шляхом. Загалом я раджу їсти те, кому що подобається, але в міру.

Повний текст читайте тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини»!

zakarpatpost.net