Це ти прочитаєш тільки в газеті «Ясно» від 1 листопада 2019

Поцілунок смерті. Як дві студентки-перукарки цинічно вбивали кошенят

Обкладинка свіжого номера газети «Ясно»

Люди готові на самосуд, адже Чекотило також починав свій шлях у кримінал саме з мордування тварин

Нечуваний за жорстокістю злочин скоїли нещодавно дві студентки-першокурсниці Сумського вищого професійного училища будівництва і дизайну.

Звати їх Діана Клименко та Марина Заіка. Вчаться обидві на перукарок. Товаришують переважно лише між собою.

Батьки жорстоко вбили свою чотирирічну дитину, бо відмовилася вечеряти

Не хотіла їсти хліб із картоплею

Страшна подія сталася 13 липня 2018 року в одному з сіл Білопільського району ще торік, але суд виніс вирок у справі лише 18 жовтня.

Чи готові українки народжувати дітей вдома

Навіть влада зрозуміла, що контролювати жінок не зможе

Зараз широко пропагуються домашні пологи. Хоча офіційно вони не дозволені, та на форумах жінки багато пишуть на цю тему. Хтось висловлюється за експерименти, за новації. а хтось – категорично проти.  Тож чи готові українки народжувати за межами пологових будинків? У світі таке вже давно не є новинкою… А як же у нас? Чи варто взагалі ризикувати?

Газовані напої підвищують ризик смерті та провокують хворобу Паркінсона

Люди, які часто вживають безалкогольні напої, молодші і спортивніші. І більше ризикують померти від захворювань травної та серцево-судинної систем, а також хвороби Паркінсона.

Розгладити зморшки допоможе правильна їжа

Як відомо, основою привабливості кожної жінки є здоровий колір обличчя, і навіть хороший макіяж іноді не в змозі приховати тьмяність, сухість і не доглянутість шкіри. Кращий і найдієвіший із способів поліпшити колір обличчя – розвантажувальна дієта, основу якої складають рослинні компоненти. Тож зробіть собі розвантажувальний тиждень, пише Укрінформ.

Олег Винник вирішив зайнятися ювелірною справою

Український співак Олег Винник вирішив не тільки своїм голосом і харизмою підкорювати жіночі серця, а й скористатися тим, що всі дівчата не байдужі до прикрас. Співак випустив власну колекцію ювелірних виробів.

Чому Притула не хоче, щоб його Катя називала  котиком

Відомий шоумен, телеведучий і кандидат у нардепи від партії “Голос” Сергій Притула поділився своїм особистим секретом. На зйомках програми “Хто зверху?”, коли чоловікам запропонували відповісти на запитання “Скільки чоловіків ненавидять, коли їх називають котиками?”, шоумен зізнався, як його лагідно називає вдома дружина Катерина.

Оголена Анфіса Чехова осідлала коня

Телеведуча Анфіса Чехова оголилася для фотосесії на ранчо, пишуть Факти.

41-річна російська телеведуча Анфіса Чехова порадувала шанувальників спекотним знімком.

Творець серіалу «Чорнобиль» розповів, яке кіно варто розвивати Україні

Україні варто активніше розвивати та підтримувати власне історичне кіно.

Таку думку висловив творець серіалу «Чорнобиль» Крейг Мезін на 16-тій Щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES) «Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі».

Леді Гага знялася для обкладинки глянцю

Приголомшливим кадром зі зйомки для Allure артистка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Відома своїм епатажним стилем співачка стала зіркою жовтневого номера популярного американського глянцю. На обкладинці Леді Гага, яка зіграла головну роль у фільмі «Зірка народилася», постала в звичних для неї образах, а під час зйомки зважилася на одкровення для номера.

Зірка серіалу «Багаті також плачуть» Вероніка Кастро завершила кар’єру на тлі лесбійського скандалу

Мексиканська актриса Вероніка Кастро офіційно оголосила про завершення своєї акторської кар’єри у себе в Instagram. 66-річна Кастро заявила, що втомилася від «агресії і насмішок» і хоче спокою. Вона також подякувала своїм фанатам за підтримку.

Наталя Могилевська звернулася за допомогою до українців: у чому причина

Співачка просить допомоги в написанні нового гімну

У мережі з’явилося звернення Наталії Могилевської до тих українців, які давно хочуть змінити слова гімну на більш позитивні. Також співачка запропонувала доопрацювати гімн разом з усією країною

Після того, як перед хлопчиком з’явився божий посланець, він взяв дев’ять копійок і втік

Відомого на весь світ містика від лунатизму зцілив тазик з водою

Вольф Мессінг читав думки, робив трюки, від яких ставало моторошно, передбачав важливі події, проходив через охорону непоміченим,  від його таланту боялися навіть Гітлер і Сталін

У цьому році йому б виповнилося 120 років. Це – людина-легенда, людина-загадка, про яку говорять навіть через кілька десятиліть після її смерті, який показував справжні дива не тільки у рідній Польщі, але у всьому світі. Він побував в Індії, Японії, Австралії, Америці, не кажучи вже про Європу. Зустрічався з Махатмою Ганді, Ейнштейном, Фрейдом і багатьма легендарними особистостями. Він  зумів справити враження навіть на скептика і безбожника, одного з найбільших тиранів усіх часів Сталіна, пройшов повз кремлівську охорону непоміченим, а касир в банку видав йому велику суму грошей за порожньою квитанцією.

Дівчинка-мауглі сиділа на кухні голою у в’язаній шапочці на голові

Страшна історія п’ятирічної дитини: мати з’їхала з глузду після депортації коханця в Україну

П’ятирічну дівчинку, за якою перестала доглядати мама, врятували від голодної смерті сусіди. Дитина знаходилася вночі абсолютно одна, без верхнього одягу, води і нагляду дорослих в трикімнатній квартирі на півночі Москви.

Теля народилося із обличчям людини

В Аргентині в одному із сіл у провінції Санта-Фе народилося теля-мутант  із деформованим черепом.

Те, що фермери знайшли всередині гігантської змії змушує здригнутися

Тваринний світ нашої планети на рідкість різноманітний. Просто диву даєшся, яких тільки істот не створила природа! Втім, з багатьма з них немає ні найменшого бажання стикатися в реальному житті.

Помер під час сексу у відрядженні – суд визнав це «нещасним випадком на виробництві»

Француз помер від зупинки серця, коли займався сексом із незнайомкою в готельному номері.

З огляду на те, що чоловік на той момент перебував у відрядженні, паризький суд кваліфікував смерть як “нещасний випадок на виробництві”, пише ВВС. Україна.

Загін винищувачів помилково влаштував авіашоу на фестивалі співу

Швейцарська команда пілотів реактивних літаків-винищувачів  повинна була виступити у місті Лангенбрук на заході в честь Оскара Бідера – легенди швейцарської авіації.

Собака приміряв зубний протез старенької господині і став зіркою

У мережі набрала шаленої популярності історія, що трапилася у бразильській родині.

Шість здорових суперсніданків, від яких ви будете бадьорими навіть без кави

Яким має бути ідеальний сніданок? Це – зовсім не те, що їсть більшість закарпатців – ні в якому разі не бутерброд на швидку руку, не м’ясо і не випічка. Вранці треба вживати багату на вітаміни та джерело енергії і бадьорості їжу, яка легко засвоюється і не викликає тяжкості у шлунку. Дієтологи переконують, що найкраще підходять каші з фруктами, горіхами та ягодами.

Вирішила помститись чоловікові і закрутила роман у нього на очах

Усе закінчилось настільки несподівано, що вона й уявити не могла

З Ігорем ми зустрічалися давно. Мене у ньому зачаровувало все. І манера одягатися, і легкість у спілкуванні, і ерудованість, і врода. Здавалося, що кращого від нього взагалі на землі не існує.

Українське пекло в Карпатському раї

У закарпатському селі туристи з усієї України шукають здоров’я, спокій та умиротворення

В Україні є справжнє пекло з чанами, які прилаштовані на вогні, куди постійно підкидають дрова… тільки не чорти, а вродливі закарпатські чоловіки та хлопці. І в цих величезних чавунних посудинах дійсно варять людей, однак вони там не закивають, бо температура підігрівається до лише 38-45 градусів. Наповнені чани мінеральною водою, у деякі для підсилення ефекту кидають ще й букети лікарських трав.

Під Єрусалимом археологи знайшли давню християнську святиню

Під Єрусалимом археологи знайшли найдавнішу базиліку. Про це повідомляє Ізраїльське управління старожитностей.

Названа причина смерті Олександра Македонського

Грецькі історики вивчили історію хвороби македонського полководця і завойовника.
Вчені з університету Аристотеля в Греції ретельно проаналізували історичні джерела, згадували про стан здоров’я Олександра Македонського протягом життя, а також про його останні дні

У майбутньому Земля буде обертатися швидше. Чим це загрожує?

Ви коли-небудь замислювалися, що станеться, якщо наша планета почне обертатися швидше? Недавно вчені прийшли до висновку, що в результаті зміни клімату Земля почне обертатися швидше.

Google Maps допоміг знайти тіло чоловіка, який зник 22 роки тому

Сервіс Google Maps допоміг знайти тіло людини, яка пропала безвісти два десятиліття тому у Флориді.

Сенсаційне відкриття! Знайшли життя на іншій планеті!

Останні десятиліття людство все більше задається питанням, чи ми одні у цьому Всесвіті.

І ось лише нещодавно вчені зробили головний крок вперед у пошуку чужорідного життя.

У 2218 році люди житимуть 200 років

Незважаючи на актуальність проблеми зміни клімату, експерти вважають, що людство знайде вихід зі становища. За їх словами, якщо люди спрямують ресурси на те, щоб уникнути екологічного колапсу, 2218 рік на Землі може бути більш здоровим і збалансованим місцем, де життя збережеться протягом сотень років.

Чим займалися українки, аби вийти заміж та чому відьом шукали у церквах

Заради кохання дівчата проколювали жаб, годували хлопців плацентою, закручували їх у килим і зв’язували мотузкою

Кажуть, що коли Володимир Великий хрестив Русь, дехто з язичників вперто не хотів приймати християнство. Ці люди втекли у Карпати, де ховались від княжого війська у густих непрохідних лісах. Справді, за даними істориків, життя в гірських районах України зародилося близько тисячі років тому. Тож, ймовірно, це й були ті самі волхви, які принесли туди цінні знання, якими володіють їхні нащадки досі, адже прогнози мольфарів вважаються найбільш точними.

Що розповідають про нас фото, які ми викладаємо у соцмережі

Що можуть розповісти про нас фотографії, які ми викладаємо в мережі? Насправді, багато.

Вони можуть розказати про наші якісь приховані комплекси чи потаємні бажання, які навіть ми самі іноді не усвідомлюємо.

Як не потрібно себе фотографувати

Як правильно фотографувати себе, чого не повинно бути в кадрі, чи варто фотографуватися перед дзеркалом та виставляти напівоголені світлини?

Як розпізнати хорошого коханця за довжиною ноги

Здоровань з розвиненою мускулатурою, зовні орел-стерв’ятник, може мети дуже слабий сексуальний потенціал

Сексолог розповіла, які чоловіки уміють доставити велике задоволення в інтимних стосунках.

Як повідомила сімейний психотерапевт і психолог-сексолог Інна Паустовська, в першу чергу потрібно звернути увагу на особливості зовнішності.

Табу на оральний, анальний секс і мастурбацію. Як кохалися у часи Середньовіччя

Забудьте про романтику, про прекрасних нещасних дам  і благородних лицарів у сяючих обладунках на білому коні. Тому що проявляти свою любов, а саме займатися сексом, в епоху Середньовіччя, починаючи з V століття і закінчуючи XV, було дуже проблематично.

Собака два тижні чекав господаря-безхатька під стінами лікарні. Зворушлива історія про вірність

Згрубіле серце чоловіка розчулилось і він зрозумів, що здатний любити

Безпритульні часто виявляють неабияку великодушність до тварин. Часто вони й самі не мають, що їсти, однак багато хто з них водить дружбу з собаками-безхатьками. Своїм вуличним улюбленцям ці люди готові віддати останній шматок хліба, навіть знайдений десь на смітнику.

Змія проковтнула 40-кілограмову козу

У Китаї жителі провінції Фуцзянь дістали труп 40-кілограмової кози зі шлунка чотириметрового пітона.

Як рятували вбите горем дитинча носорога, яке знайшли біля тіла вбитої мами

Чорний носоріг буквально знищується браконьєрами, які вбивають невинну тварину, заради видобутку рогу.

Про це та багато-багато іншого читай у свіжому номері газети «Ясно».

Купуй свіжий номер газети «Ясно» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

У продажу із 1 листопада.

zakarpatpost.net