Читай у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини» від 1 листопада 2019 року

Коли з’явиться життя у мертвих зонах Ужгорода

В основному люди ходять лише одним маршрутом. Спробуйте його змінити і пізнати інше непізнане місто. Ви ще такого точно не бачили!

Обкладинка свіжого номера газети «Неділя Закарпатські новини»

Жінка чудом вижила, вживаючи тільки дощову воду шість днів поспіль

Бельгійка Корін Бастіде думала, що вона помре, після того як її автомобіль перекинувся в кювет у віддаленій лісовій місцевості.

Учені зробили сенсаційне відкриття про вплив похмілля на мозок

Багато людей знають, що похмілля негативно позначається на самопочутті та функціональності людини, однак все це знаходиться в області оцінювальних суджень. Учені провели дослідження і вивчили вплив цього стану на роботу мозку. Для цього вони залучили близько 100 осіб, що проводили час у барах розважального району міста Брісбен, Австралія.

Інсульт незабаром  лікуватиме робот-змія

Американські інженери створили робота-змію на магнітному управлінні, який допоможе запобігати смерті внаслідок інсульту і аневризми.

Кому вигідно сіяти на Закарпатті дифтерійну паніку

В Ужгороді дифтерія! Неймовірно! Шок! Хвороба передається повітрям! Її виявили у 15 студентів-індусів. УжНУ негайно закрили на карантин! В університеті одразу відкрили пункти вакцинації, а ректорат почав складати списки тих, хто міг контактувати з хворими і потребує першочергової вакцинації. Загалом місто охопила паніка: що тепер буде! 8 сироваток, які були в лікарні, використали для 4 хворих, інші довелося просити в Києві та інших областeй, про всяк випадок, аби підстрахуватися – і в угорців… (дивно, чому не в словаків чи чехів), а також 100 – в Індії.

Що закарпатська баба рішила  із Томом Крузом у постели робити

Почула баба Анця, що в Україну приїжджав Том Круз, прочитала у газеті «Неділя Закарпатські новини», що той зацікавився Закарпаттям.

«Їду я го в Синевир глядати! – вирішила вона. – Там уже голлівудські актори, як думу їздят, там кіна всякі знімают, точно і ун туди мусит ся навідати!»

Чоловік, якого в школі живцем підпалили хулігани, каже, що цей випадок змінив його життя на краще

Джастіну Бразилія з Мемфісу(США) зараз 36 років. Коли він був у четвертому класі, шкільні хулігани облили його бензином та підпалили, залишивши з опіками другого і третього ступеня на 53 відсотках свого тіла.

Мирка вийшла на вулицю і зникла. Іван знайшов її аж через три роки

Та зустріч перевернула все його життя

Вона була дуже неспокійною… усе намагалася зробити швидко, не ходила, а бігала по квартирі, їла так, ніби в неї хтось намагався відібрати обід.

Жінка вбила 8-річну дівчинку, її матір та сусідку

Не вкладається в голову, як жінка може бути настільки жорстокою. На просте зауваження, адресоване навіть не їй, вона зреагувала абсолютно неадекватно.

Школярі на вулицях Мукачева  грабували людей

Діяли так професійно, наче дорослі злочинці

Діти також можуть бути небезпечними. Дехто вже в юному віці вдається до страшних злочинів. Двоє хлопців із Мукачева на вулицях міста грабували перехожих, відбираючи в них гроші.

Поліцейський прострелив колезі око. Аж через три роки винесли вирок

Поліціянти приїхали на виклик про крадіжку, але трапилось непередбачуване

Подія сталася ще у 2016 році. Тоді у селищі Солотвино Тячівського району поліцейський поранив з рушниці свого колегу, а також жінку, до якої правоохоронці прибули за викликом про крадіжку речей з будинку.

Коли закарпатці почнуть любити та цінувати своє рідне

Чому політики та чиновники настільки малоефективні та не дбають про область

Закарпатці на заробітки часто їдуть просто через те, що це стало вже звичкою. Там наші земляки охоче працюють по 14 годин, хоча вдома відмовляються працювати навіть по 8. Високий заробіток за кордоном? Так.  У Європі платять дійсно більше, однак витрачати також доводиться суттєво більше, тож чистого прибутку залишається не так уже й багато, адже із заробленої суми потрібно вирахувати проїзд, харчування, проживання, відсоток клієнту та інші витрати.

Подорож у комуністичне минуле

Чого я оце нині розповідаю закарпатцям про Житомирщину? Сам не знаю. Захотілося поділитися враженнями. Висловити обурення і страх. А ще… Мені здається, що у Закарпатті теж є ще немало тих, хто ностальгує за комуністичним минулим…

Весна покаже, хто де крав

Жити не стало ні легше, ні веселіше. Рівень життя за останні півроку відчутно знизився. Ринки не стали насиченішими – швидше, навпаки. Ціни постійно зростають, суспільство усе глибше занурюється у злидні, а відтак і примітивізується. Поки насилу вдається зберігати певні соціально-культурні параметри, успадковані ще від радянського суспільства, проте з кожним місяцем робити це все складніше.

Грузинський горець розповів в Ужгороді, як йому живеться в Голлівуді

Відомий актор театру і кіно Нугзар Шарія у старовинному закарпатському замку розповів про знайомство з Бріжіт Бардо (відома акторка Франції), як мільярдера обізвав голодранцем, а в 78 років не має жодного сивого волоска і почувається на 29 років.

Про це та багато-багато іншого читай у свіжому номері газети «Неділя Закарпатські новини».

Купуй свіжий номер газети «Неділя Закарпатські новини» у кіосках або передплачуй на своїй пошті!

У продажу із 1 листопада.

zakarpatpost.net