Біля Кірпічки в Ужгороді знайшли дитину

Ужгородські патрульні за допомогою небайдужих громадян відшукали та передали батькам загубленого хлопчика, інформує патрульна поліція Закарпатської області.

Повідомлення на спецлінію 102 про налякану дитину на вулиці Минайській патрульні отримали від небайдужого громадянина. Це сталося вчора, близько 12:00. Прибувши на місце події, неподалік так званого озера «Кірпічка», інспектори з’ясували, що хлопчик заблукав, однак пояснити хто його батьки або вказати орієнтовне місце проживання він не міг.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Трохи згодом, патрульні зуміли зателефонувати мамі хлопчика. З’ясувалося, що жінка шукала сина самотужки. Поліцейські одразу передали дитину його матері.

Нагадуємо батькам: пильнуйте за своїми дітьми, особливо у період канікул. Навчіть їх приходити додому вчасно та випитуйте про місця, якими вони прогулюються.

Також, хочемо подякувати небайдужому громадянину за допомогу! З вашою поміччю забезпечувати порядок на вулицях міст набагато легше.

zakarpatpost.net