22-річний закарпатець виламав двері чужого будинку і погрожував господині вбивством

Прокуратура довела вину мукачівця

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Мукачівською місцевою прокуратурою доведено вину уже раніше судимого 22-річного закарпатця у порушенні недоторканості житла із застосуванням насильства (ч.2 ст.162 КК України), повідомляє пресслужба прокуратури Закарпатської області.

Вироком Мукачівського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 2 років позбавлення волі.

У ході судового слухання справи прокурором доведено, що у вересні 2018 року, підозрюваний умисно виламав подвійні вхідні двері до приватного помешкання, де на той момент проживала потерпіла.

Нападник погрожував їй розправою. Перелякана жінка встигла зателефонувати знайомому, по приїзді якого мукачівець втік. Урахувавши усі надані докази та доводи сторін обвинувачення і захисту, судом визнано обвинуваченого винним в інкримінованому злочині та засуджено до 2 років позбавлення волі.

Очікується на вступ даного вироку у законну силу. Крім того, наразі у Виноградівському районному суді слухається справа за обвинуваченням цього ж закарпатця в незакінченому замаху на умисне вбивство мешканки Виноградова. (ч.3 ст. 15 – ч. 1 ст.115 КК України).

zakarpatpost.net