Ви можете мати бездоганну шкіру і не витрачати при цьому великих коштів. Домашні рецепти краси для закарпаток

Незважаючи на досягнення пластичної хірургії, не всі жінки палають бажанням лягати під ніж, тим більше далеко не всі можуть знайти необхідну суму на таку косметологію.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Але якщо навчитися регулярно та правильно доглядати за собою, то не буде необхідності вдаватися до радикальних заходів. Тому поговоримо про засоби догляду, які можна приготувати та використовувати вдома, пише Укрінформ.

“Підтяжка” з ківі та меду. Ківі, як відомо, багатий на вітамін С. Завдяки цьому шкіра стає быльш еластичною. А мед добре живить і зволожує її. Очищений ківі подрібніть, відіжміть зайву рідину та додайте мед. Нанесіть масу на обличчя на 20 хвилин, змийте теплою водою.

Яєчна маска. Збийте два жовтки та додайте 1 чайну ложку цукру, ще раз добре перемішайте. Нанесіть на 25 хвилин. Змийте теплою водою.

Ще однією складовою у роботі над збереженням молодості обличчя є масаж, який ви можете зробити самі. Але для цього потрібно заздалегідь очистити шкіру.

Почнемо з лінії підборіддя. Пощипуючи шкіру, рухаємося зліва направо по підборіддю і назад.

Тепер, гладячи з легким натисненням, пройдемося по області навкола рота.

Далі круговими рухами помасажуємо щоки. Від щік плавно перейдемо до носа. Потім помасажуємо зону довкола очей і чоло.

Тепер, погладимо обличчя і знову повторимо все спочатку. На завершення поплескаємо по обличчю пальчиками.

Такий масаж допоможе вам не лише розслабити напружені м’язи, які, до речі, найчастіше і є причиною появи зморшок. Завдяки цій нескладній процедурі покращується циркуляція крові, збільшується вироблення колагену в шкірі, зменшуються припухлості довкола очей тощо. Загалом, будь-які погладжуючі, пощипуючі, постукуючі рухи дуже благотворно позначаються на стані шкіри. Тільки без сильних натискань.

zakarpatpost.net