Зйомка велася камерою дверного дзвінка.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Собака раптово підстрибує і мордочкою натискає на дзвінок. Потім, після того, як перша спроба не увінчалася успіхом, вона знову спробувала розбудити господарів, натиснувши на дверний дзвінок лапою, інформує Ukr.Media.

Той дивний момент, коли собака змушена була дзвонити у дверний дзвінок, щоб привернути увагу господарів після того, як її ненавмисно залишили зовні та закрили двері на ніч.

Зйомка була зроблена камерою дверного дзвінка, після 2 години ночі.

Помісь лабрадора на ім’я Чіка використовує власну мордочку, щоб натиснути на дзвінок. На задньому фоні чути, як починає грати мелодія дверного дзвінка всередині приміщень.

Собака швидко озирається, а потім стрибає на ганок, щоб бути насторожі, поки вона чекає, щоб її впустили в дім.

Вона чує якийсь шум на відстані та швидко збігає сходами. Сторожові інстинкти змусили собаку забути про те, щоб її впустили, і вона побігла перевіряти територію. Але всього декількома секундами пізніше вона повертається, щоб спробувати знову подзвонити у дверний дзвінок, на цей раз натиснувши на нього лапою. При цьому Чіка кумедно заглядає всередину, ніби показуючи, що це вона і можна спокійно відкривати двері.

Чіка знову відбігає на кілька кроків назад і терпляче стоїть. На цьому моменті відео закінчується.

Власники чарівної собаки Роберт Фокс, Ангелія Фокс і їх син Гевін Купер — всі вже спали в цей час. Повідомляється, що Роберт, нарешті, впустив Чіку в будинок.

zakarpatpost.net