Лора Созаєва зробила сенсаційне зізнання про відомого екс-чоловіка

Я хочу виправдати Віктора Павліка тільки в одному

Лариса Созаева, з якою Віктор Павлік двічі одружувався і загалом прожив 25 років, ображена на свого колишнього і в одному з постів у соцмережі напилала, що вона пробачала Віктору всі зради, про які знала, однак його рішення піти з сім’ї стало остаточним завершенням відносин, пише газета “Ясно“.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

«Підозрювала я щось? Звичайно! Але я так втомилася від його пригод. До цього 5 років в коханках була Тетяна, теж концертний адміністратор. До цього 18-річна стюардеса… Я подавала на розлучення вже тоді, але документи повернулися через аліменти, які треба було оформити. Він благав мене, що зміниться, що більше не буде! Чи йдуть від хороших дружин? Звичайно, йдуть, тільки треба знати причину, а я її озвучувати не буду!» – написала вона в пості.

Також вона розповіла про Павліка та  Реп’яхову, що артист почав водити молоду коханку на концерти, в ресторани, давав їй кошти на таксі та купив шубу, хоча при цьому його діти та й вона сама (тобто Лариса) змушені були економити. Загалом, за словами ексдружини Віктора Павліка, він витратив на концертного директора близько 200 тисяч гривень, ліквідував її борг у 30 тисяч гривень.

«За 12 останніх років ні у мене, ні у сина не було днів народження в кафе або ресторані через відсутність грошей (він так говорив). Всі її свята проходять виключно в ресторанах, оплачених Віктором. Віктор купив їй норкову шубу. Винайняв квартиру. На момент знайомства з Віктором у неї був борг в близько 30 тисяч гривень. Він його погасив! Це зі слів Віктора! Її мамі купив айфон, а його мама з телефоном б/у простої марки… При цьому він відмовляв усім своїм рідним – дітям, дружині, мамі, племінниці», – заявила Лариса Созаєва.

Тим не менше, у іншому дописі вона все ж вирішила подякувати Віктору за деякі справи.

«Коли нашого сина проконсультував професор нейрохірург, він зазначив, що операцію зможе вже зробити завтра, (оскільки пухлина здавлювала спинний мозок це потрібно було робити терміново, щоб врятувати його від паралічу), але потрібен імплант вартістю 100.000 грн! Я подзвонила Віктору, разом ми вже не були, і він виявився дивом у Києві. Купив імплант за свої гроші і синові зробили операцію!

Після того, як аналіз гістології показав саркому, виникло питання, де і за які гроші лікувати? У нього були свої особисті фінансові зобов’язання перед банками і грошей на лікування не було. Я перебувала в Києві з лікарями, які проводили консиліум, а Віктор на гастролях і все вирішувалося по телефону. Йому стали надходити дзвінки з усієї України та поради везти сина до Ізраїлю, але на це потрібні кошти. І він звернувся до людей за допомогою. Лікування треба було починати терміново і вирішили це робити поки в Україні, адже гроші на той момент зібрані не були. Спасибі за те, що допомогли – ви мої герої, хоч і не знаю вас поіменно! Син практично завжди лежав чи сидів і літати до Ізраїлю було проблематично. І ми відмовилися від цієї ідеї. Гроші зібрані використовуються виключно для сина, препарати, аналізи і т.д. Віктор допоміг у своєму житті тисячам людей – в цьому він щедрий і постійний! Він нам допомагає фінансово, спасибі йому велике!», – зазначила Лариса Созаєва.

zakarpatpost.net