Малюк без мами із Королева у обласній дитячій лікарні в Мукачеві не бачить і не чує. Дуже потрібна допомога!

Про це у соцмережа повідомила Olga Lukach.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Текст повідомлення цитуємо без змін:

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

У цей осінній день наша волонтерська команда відвідала діток, які знаходяться на лікуванні та обстеженні в обласній дитячій онкогематології. Ми хотіли подарувати діткам радість і трохи посмішок у цей похмурий день, і у нас це вийшло. Завдяки небайдужим, ми порадували діток солодощами, фруктами, соками та іграшками.

Хоча були і дуже сумні моменти.

Поступив малюк із Королева. Знаходиться у відділенні без мами. На превеликий жаль, маленьке Сонечко не бачить і не чує.
Від імені всіх волонтерів прошу вас про ДОПОМОГУ:
1) памперси 3;
2) одяг на 1 рік;
3) дитяче харчування Нестожен;
4) пляшечку з соскою.

Якщо хто-небудь хоче допомогти, дзвоніть мені: Лукач Ольга 0507624593, або передайте в клініку Здоров‘я по Духновича на рецепшен. Дякую!

Ще радісна новина від Юра Савранський. На днях вони з мамою їдуть додому на короткочасний відпочинок. Через 2 тижня Юру чекає черговий блок хіміотерапіі.

Юра дуже просить зимову курточку темно-синю ( зріст 155 см), рукавиці на ліпучці та самокат. Ми з мамою намагалися відмовити його від останнього, але хлопчик дуже просив:» Я розумію, що мені не можна, але хочу хоч трохи покататися». Не можна було сказати «ні»”, – йдеться у дописі.

zakarpatpost.net