У Перечині відкрили перший біговий клуб

Ось що написала у соцмережі спортсменка Myroslava Betsa

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

Текст цитуємо без змін:

“Ми це зробили!

Ми заснували перший біговий клуб в Перечині!🏃🏻‍♀️🎉🎉🎉

Я від щирого серця хочу всім подякувати за допомогу в організації, Mykhaylo Barnyk (той, хто зробив для членів клубу футболки і ми зможемо на стартах бігати в клубних футболках), Іван Погоріляк,який своїм прикладом показав, що біг у будь-якому віці і за будь-яких умов можливий, а також привів із собою підростаюче покоління,якому ми також своїм прикладом показуєм🏃🏼‍♂️, син Владислав Погоріляк,котрий не любить біг-також пробіг! Спасибі активній людині, доктору Василий Готрович, хто регулярно бігає Перечин-Зарічево,пропагує біг, він перший був учора на стадіоні, а в кінці ще склав мені компанію на 12км в дощ💦🙄! За це окреме дякую! Mykola Radchenko, який в дощ знімав веселі сторіз,також приємно вразили друзі з Ужгороду, Dmitro Tribunskiy and компані,цікаві ідеї та креативний підхід для подальшого розвитку я почула,Anatoliy Kolomoyets-маєм за честь вас у нас бачити,а також людина-легенда я б сказала,котра пробігла всі 4 Perechyn Half Marathon Перечинський півмарафон-це тренер вельмишановний наш Віктор Казанін Григорович!

Окремо відмічу Юрій Керецман,хто привів гостей наших і котрий своїм прикладом також показує,що бігати можна і здобувати прекрасні результати,нам є з кого вчитись!ЛЬВІВ… тут у мене окрема тема…

Коли в переписці прозвучало, що буде команда Club Ultra, то я до кінця не вірила! Але приношу 1000 вибачень,тому що це люди не лиш слова,а й діла!

Yaroslav Kondyukh, Tetiana Davydenko, Olga Kondyukh і ще весела малеча,з яким я познайомилася-обожнюю активних маленьких діток!😁🎉👏🏻 Славко мене ще на Uzhhorod Half Marathon – Ужгородський півмарафон представив як керівника Feketa Running Club Perechyn,коли лиш у мене ідеї були,отже не спати ідеям,а діяти. Дякую за рекомендації,підтримку у «пенделін»😆 А ще ми ввечері відпочили в одній локації хорошій,Лумшорські Чани,але про це пізніше!
Дякую моїм дівчатам,котрі в мене тренуються і також прийшли підтримати бігову спільноту-Ярміла Попович,яка вела веселу онлайн-трансляцію😆,Уляна Ревта,котра пробігла всю дистанцію-молодчина!, Анна Евчинец,Ганна Головей, Софія Вайда(і за маму),Людмила Барник,дякую Федір Шандор-який хоч у джинсах,але так старанно робив розминку!👌🏻😆 Оксана Островерх- теж молодець,приєдналася до нас(преса може описати таку визначну подію в Перечині!)

Я всіх перерахувати не в змозі,але я вітаю всіх всіх перечинців-це перший крок в нове, активне, насичене, драйвове життя!

Ви всі зробили неймовірний крок назустріч активному життю-ви прийшли на пробіжку,не налякавшись ні дощу,🌧ні мокрих ніг,☔️ані не полінувались вранці у неділю встати-це вже подвиг,це вже перемога-над собою,над своєю лінню!

Та попереду нас чекає ще більше цікавих івентів,спільних пробіжок,стартів,чаювань,бесід,знайомств та новинок!

Адже скоро @perechynhalfmarathon -ювілейний!🎉

Я всім бажаю сил, терпіння, наполегливості, витримки, цілеспрямованості і великого бажання! Буде бажання-будуть дії, буде рух, біг – будемо активні і ЗДОРОВІ!

БАЧУ ЦІЛЬ-НЕ БАЧУ ПЕРЕШКОД!

Всім бігу! Всім здоров‘я!

Далі буде…👌🏻🏃🏻‍♀️🎉”, – йдеться у дописі!

Вітаємо бігунів і бажаємо їм подальших успіхів!

zakarpatpost.net