Тепер він підліток, який виховує свого сина.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Жінку з США штат Флорида, на ім’я Марісу Моури, якій зараз 28 років, засудили до 20 років в’язниці за сексуальне насильство над 11-річним хлопчиком. Бувши 22 річною його нянею, жінка завагітніла і народила дитину від потерпілого, інформує Ukr.Media.

За словами прокурора, вона займалася з ним інтимним зв’язком не менше 15 разів протягом декількох місяців.

У січні 2014 року сім’я найняла Моури на роботу нянею для свого сина за рекомендацією родича. Жінка жила в родині — і батьки навіть почали думати про неї як про дочку.

Коли Моури народила, сім’я вирішила, що батько — її хлопець. Але через три роки їх син набрався сміливості розповісти матері, що сталося.

Після цього батьки повідомили про інцидент поліції. Аналіз ДНК підтвердив батьківство 11-річної дитини.

Зараз хлопчику 17 років. Підліток виховує свого сина, вранці відводить малюка до школи, а потім йде до школи сам. Те, що підліток є батьком, обмежує його: він не може проводити час з друзями, ходити на побачення.

«Це не зруйнувало його життя, але змінило його. — сказала мати хлопчика, — Незважаючи ні на що, він став одним з найдивовижніших пап, яких ви коли-небудь зустрічали».

zakarpatpost.net