Погода у Закарпатті на сьогодні, 6 листопада. Народні передбачення, повір’я

Сьогодні на Закарпатті буде прохолодно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде –+10, удень – +14.

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076
Весь день – хмарно. Вранці розпочався дрібний дощ і до середини дня набрав силу, проте ближче до вечора він почав стихати.

У Хусті – +10 вночі і  +14 удень. Протягом усього дня погода буде похмурою. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися.

У Воловці – +8 уночі і  +11 вдень. Весь день у Воловці – хмарно. Ближче до вечора дощ, який йшов майже увесь день, закінчився.

У Сваляві – +8 уночі і  +15 удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Протягом усього дня очікується сильний дощ, який ближче до вечора повинен закінчитися.

У Тячеві – нічна температура становитиме – +10, денна – +15.

У Тячеві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

У Перечині – нічна температура становитиме – +10, денна – +14.

З ранку до самого вечора небо у Перечині вкрите хмарами. Вранці розпочався дрібний дощ. Ближче до середини дня він припинився, а ввечері пішов знову.

У Великому Березному – вночі – +9, удень – +12.

З ранку до самого вечора у Великому Березному небо буде вкрите хмарами. Усю другу половину дня йтиме дощ.

У Берегові та Виноградові – вночі – +9, удень – +15. Хмарна погода протримається увесь день. Ввечері сильний дощ, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться.

У Міжгір’ї – уночі +8, вдень – +11. У Міжгір’ї протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сильний дощ йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим.

У Рахові – уночі +8, вдень – +9. У Рахові протягом усього дня погода буде похмурою. Сильний дощ йтиме вночі та вдень і закінчиться лише ближче до вечора.

Цього дня вшановується пам’ять святого Арефи і відзначається день ікони Божої Матері “Усіх скорботних радість”. У минулі часи з цього дня дівчата збирались прясти і загадували на судженого. Вночі 6 листопада може випасти перший стійкий сніг. У давнину помітили, якщо грибів вродило мало — зима буде сніжною і суровою.

Народні прикмети на 6 листопада

1. Почути в цей день спів цвіркуна за грубкою – до небіжчика.

2. Випадково розбити тарілку – теж до чиєїсь смерті протягом року.

3. Впасти в яму 6 листопада – до довгого і щасливого життя.

4. Купити або продати в цей день будинок або квартиру – до вдалого результату операції.

5. Всім відомо, що ненавмисно розбити дзеркало – до нещастя. Але якщо зробити це 6 листопада – біда буде особливо страшною. Так що, будьте обережні!

6. Біла собака слід за вами по шляху – до багатої, щасливої ​​і безтурботного життя весь рік.

7. День гарний для чаклунських обрядів, що стосуються любовної магії: привороту, одворотів, різних прісушек. Вважається, що в цей день такі ритуали особливо сильні.

8. Якщо вивести 6 листопада тарганів з дому – вони ще довго не будуть турбувати вас.

9. Той, хто в цей день народився, буде гордим і спокійним. Вважається, що 6 листопада народжуються дуже талановиті художники.

10. Ворони збираються в зграї – до рясного снігопаду.

11. Якщо в цей день поворожити на судженого (будь-яким способом) – він обов’язково з’явиться

zakarpatpost.net