Закарпатець з’їхав з дороги та зіткнувся з кам’яною дамбою. Подробиці страшної аварії

Водій автомобіля «BMW», який рухався автодорогою сполученням Мукачево-Рогатин, не впорався з керуванням – і зіткнувся з кам’яною дамбою. Внаслідок автомобільної аварії постраждала пасажирка авто. За фактом відкрито кримінальне провадження

  • Читай газету «ЯСНО»! Живи на ЯСНОму боці! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 76076

Вчора, 5 листопада, до Рахівського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Костилівка сталася ДТП з потерпілим.

На місці події поліцейські встановили, що при в’їзді в село Костилівка 58-річний водій автомобіля “BMW” не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та допустив зіткнення з кам’яною дамбою.

Внаслідок аварії постраждала 86-річна пасажирка авто, мешканка села Лопушне Рогатинського району Івано-Франківської області. Із численними травмами жінку доставили до медичного закладу.

Автомобіль поміщено на спецмайданчик Рахівського відділення. В ході медичного освідчення у водія ознак алкогольного сп’яніння не виявлено.

За фактом ДТП в поліції розпочали кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху), інформує Відділ комунікації поліції Закарпатської області

zakarpatpost.net