Відома актриса театру і кіно із Ужгорода зробила гучну заяву про звільнення

Можна витерти моє ім’я на сайті театру, але витерти з пам’яті мого серця не вдасться нікому – Римма Зюбіна.
Я прийняла рішення піти з Молодого театру. Мене звинуватили в тому, чого я ніколи не робила. Свою правоту я не змогла довести. Зазвичай вислуховують обидві сторони конфлікту. Тим більше, що конфлікту з мого боку не було.

Про це на сторінці у Facebook написала актриса Молодого театру Римма Зюбіна.

«Мене керівник вислухати не захотів. Повірив доносам, наклепам та перекривленій інформації. Змиритися с цією несправедливість неможливо. Тому я вирішила піти.

Ну, а коли 30.10 відмінили мою виставу з «технічних» причин і поспіхом прибрали моє фото з сайту театру, я переконалась, що прийняла правильне рішення», – повідомила Зюбіна.
Весь брєд і бруд в подробицях, я обговорювати не бажаю. Можна витерти моє ім’я на сайті театру, але витерти з пам’яті мого серця 22 року служіння Молодому – не вдасться нікому.

«Я безмежно вдячна кожному, хто по обидві сторони рампи був зі мною. Люблю і не перестаю любити моїх колег за підтримку і партнерство, кожного глядача за Вашу любов, оплески, квіти. Ви всі допомогли мені вирости і стати сьогоднішньою», – написала актриса.

Римма Зюбіна народилася в Ужгороді на Закарпатті, хоча мати була родом з Чернігівщини, батько — із Сум,а сестра Лариса народилась в Чернівцях. З трьох до семи років прожила в Угорщині через те, що батько був військовим. Саме в Угорщині, побачивши виставу “Попелюшка”, де головну роль виконувала її сестра, народилась дитяча мрія стати актрисою. Хоча сестра не пов’язала своє життя з творчою професією,бо закінчила хімічний факультет УжНУ і є кандидатом технічних наук, але саме її “Попелюшка” мала величезний вплив на вибір професії молодшої сестри.

До втілення своєї мрії Римма Зюбіна йшла наполегливо. З дитинства займалася балетом, навчалася у музичній школі, а також в дитячому театрі «Ровесник”, театрі-студії при Закарпатському облмуздрамтеатрі, де з 17 років грала в виставах цього театру в масових сценах.

З дитинства брала участь в радіо та телепередачах,конкурсах читців, вела концерти.

З відзнакою («червоним дипломом») закінчила ужгородське культурно-освітнє училище.

По закінченню училища була запрошена на посаду актриси до три професійних театрів, але вступає на режисерський курс в Майстeрню Дмитра Чайковського Київського державного інституту культури (нині Київський національний університет культури і мистецтв). Провчившись рік,приймає пропозицію від Закарпатського облмуздрамтеатру і повертається в Ужгород.

У 19 років почала працювати актрисою в Закарпатському обласному музично-драматичному театрі, перейшовши на заочну форму навчання у київському виші. Через рік переїздить до Києва, де в період з 1991 по 1994 служить в різних театрах – професійному Театрі-Студії Камерної п’єси, Театрі Юного Глядача, Театрі Драми і Комедії на Лівому березі Дніпра, Театрі “Золоті Ворота”, Театрі “Сузір’я”. 1992 року відбувся кінодебют актриси в головній ролі в фільмі “Про шалене кохання, снайпера та космонавта” реж. Д.Томашпольський. 1992 початок роботи на телеканалі “УТ-1” ведучою програми дитячої редакції “Еники-Беники”, 1994 популярна сімейна програма “Лего-Експрес”.

У 1994 році закінчила режисерське відділення Київського державного інституту культури З 1994 співпрацює з театром “Браво”.

1997 Увійшла до складу трупи в Київського академічного Молодого театру.

zakarpatpost.net