Закарпатка зачепила хлопця плечем, у відповідь він розбив їй обличчя та вибив зуб

Після нанесених травм вона  протягом тривалого часу змушена була лікуватися

Дивує і шокує поведінка молодих закарпатців. Ніякої поваги до дівчини та жінки з їхнього боку немає. Багато хто нещадно лупцює дружин і при цьому відчуває повну безкарність. Дещо в цьому винні самі ж жінки, бо на судах вони самі просять виправдати своїх катів. У дечому винна і правоохоронна система, бо до тих, хто вчиняє домашнє насилля, застосовуються надто лояльні міри покарання. Майже ніхто не отримує реальні строки позбавлення волі, пише газета «Неділя Закарпатські новини».

Дивний інцидент трапився нещодавно у Перечині. Молодик о 1 годині ночі на території ресторану проходив повз автомобіль. Раптом побачив у ньому знайому дівчину. Вікно було незачиненим. Вона сиділа на задньому сидінні. Тож він із розмаху через вікно в’їхав молодиці кулаком в обличчя. Потім без вагань вдарив її ще раз.

У результаті розбив їй губу, вибив передній зуб та спричинив забої й гематоми на обличчі. Ображена дівчина звернулась до правоохоронців.

На судовому засіданні закарпатський хам свою провину визнав, навіть каявся і просив сильно його не карати.

Дівчина ж розповіла, що тієї ночі вона відпочивала у ресторані з подругами і випадково зачепила хлопця плечем.

«Я вийшла на вулицю покурити. Біля мене проходило троє хлопців. Одного випадково зачепила плечем. Через деякий час він підійшов до мене та вдарив  у обличчя. На той час я знаходилась у автомобілі. Після нанесених мені побоїв я протягом тривалого часу змушена була лікуватися», – запевнила молодиця.

Суд до закарпатця виявився дуже поблажливим і присудив йому всього 1700 гривень штрафу, а також 10 тисяч гривень моральної компенсації дівчині, хоча вона просила значно більше.

Марія УЖАНСЬКА, газета «Неділя Закарпатські новини», ексклюзивно для zakarpatpost.net