Таким віям можуть позаздрити усі жінки планети.

Породу собак кокер-спанієль можна сміливо рекомендувати тим, хто не награвся в дитинстві в ляльки — метушні по догляду за ними більш ніж достатньо. Як розповідає італійка Вітторія ді Кастрі, вона постійно зачісує, стриже і купає своїх улюбленців, близнючок Кло і Нену. А також проводить їм нестандартну для собак косметичну операцію — догляд за віями, інформує Ukr.Media.

  • Живі історії, більше ексклюзивних новин читай тільки у газеті «Неділя Закарпатські новини». Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Кло і Нена ніякі не мутанти, нащадки чистокровних кокер-спанієлів з відмінним родоводом.

У Нени вії відростають на 5 см, а у Кло на всі 6 см, з-за чого господині стає страшнувато і вона їх акуратно підстригає. Рекорд офіційно поки не зафіксовано, та й чи є в ньому потреба? Вітторії більше подобається доглядати за песиками, чим вимірювати їхні вії, хоча не можна не відзначити — вони не просто величезні, але й красиві, на заздрість багатьом дівчатам.

Судячи з публікацій в соцмережах, собачки живуть куди краще за багатьох людей і користуються багатьма благами від своєї господині.

zakarpatpost.net