Тіна Кароль розповіла, як і коли вона молиться, чому стрибає зі скакалкою та що робила в Америці

Про це відома співачка сказала у інтерв’ю журналістки Дарини Шаповал YouTube-каналі  під час поїздки до США.

  • Більше актуальних новин читай у газеті «Неділя Закарпатські новини»! Купи газету у кіоску або передплати на своїй пошті. Індекс: 09653

Поїхала цього разу вона до Америки зі своїм сином, аби показати йому, що є цікавого в Америці, а одночасно і трохи попрацювати: запланувала фото сесію, зняти кліп, пише газета “Ясно“.

Тож Тіна зазначила, що в житті найбільше їй допомагає молитва.

«Можна навіть молитися своїй свідомості, своєму тілу. Навіть звернення до себе є вже сакральним спілкуванням зі своїм «я». Це – не мій рецепт, це не для всіх, напевно, але мені після молитви більше вистачає мудрості, ніж без неї».

Співачка зізналася, що молиться щодня, практикує робити це вранці.

«Для мене молитва  – ніби острівець. Відчув себе і пішов. Уперед! Але це до мене прийшло не з народження, а з 2013 року. Коли в моєму житті був переломний момент. Молитва допомогла мені не падати духом, зрозуміти, що є сенс життя і це  – моя дитина. У той період у мене був психологічний дисбаланс. А потім у державі почалися військові дії і прийняти правильне рішення було дуже важко, бо в таких речах ніхто нічого тобі не може порадити. Але всіма своїми рішеннями я пишаюся, принаймні не соромлюся», – наголосила артистка.

Крім того, вона запевнила, що переконана, що все, що у житті відбувається – не випадково, усе має причину і наслідки.

«Якими будуть твої подальші дії – тобі вирішувати: чи залишишся у тому вирі, чи вирвешся. Оцінюючи моє життя, здавалося б, нащо… утопія. От, знайди собі гідного чоловіка і живи, будьте щасливі. Проте в мене інші пріоритети. Тож все суб’єктивно: успіх, радість, щастя. кохання, стосунки, еквівалент багатства», – запевнила Тіна.

Вона також заявила, що відчуває себе щасливою людиною, бо займається улюбленою справою, не хворіє, усе робить чесно, не зрадивши нікого, у тому числі – власних принципів.

Щоранку на себе Тіна Кароль витрачає дві години, графік складує так, аби їй виставило часу виспатися, бо якщо повноцінно не спить 8 годин, не може «звучати», адже від безсоння втрачається молодість голосу.

Щодо спорту, то головним спортивним снарядом, за словами співачки, для неї є скакалка.

«Я починала з трьох хвилин. Зараз спокійно стрибаю 30, не зупиняюся і беру планки все вище і вище, – розповіла вона. – При цьому можу співати, спілкуватися. Скакалка допомагає витримці дихання, тренує тривалість його утримання, тому вона для мене важлива. Співаю я щодня, навіть якщо немає концерту, слухаю, як хтось співає, аналізую. Можу співати навіть у голові. Але при цьому думаю, де знаходиться звук».

Іще співачка поділилася планами на майбутнє, зізнавшись, що готує в Нью-Йоркувипуск англомовного альбому.

«Ми дійсно підписали контракт з лейблом, ми дійсно випустимо англомовний альбом, ми дійсно будемо його продавати. А от вибір, чи жити в Америці? Напевно, що ні. Попрацювати – так. Мені подобається спілкуватися з музикантами тут, надихаюся ними. Вони дивляться наші шоу, концерти, дивуються, їм дуже подобається. У них рідко зустрічаєш подібного роду контент. Маю на увазі все: як виглядає артист, як він співає, що співає тощо», – розповіла Тіна Кароль.

За словами артистки, співпраця з міжнародною студією звукозапису Bentley Records дає їй можливість представляти Україну за кордоном.

zakarpatpost.net